Nagyszülői láthatás hogyan zajlik?
Mekkora a maximum idő amit kaphatnak? Milyen gyakorisággal? Esetleges alapon van-e arra mód hogy elutasítsák a kérelmüket?
Okok:
-kamaszként kitettek a házból mert a 43 éves féltestvérem/ nővérem ismételten repült az albérletéből a férjével együtt a 2 gyerekkel, mert nem dolgoznak és minden pótlékot italra költöttek...kellett a hely, menjek utamra, azóta 2-szer próbáltam meg rendezni velük a kapcsolatot a feleségem terhessége alatt illetve a gyermek születése után, tehát nem zárkóztam el attól hogy megismerjék.
-nem képesek a gyermekem nevét megjegyezni, holott egy szép magyar régi név
-mindennek lehordták a feleségem és a gyermekem, még azt is mondták nem tartják unokájuknak és szeressem a testvéreim gyerekeit azok legalább biztos a rokonaim,mert tuti nem az én lányom...
Sorolhatnám...
Beadják az igényt a kapcsolat tartásra azt mondták.. láthatásra. Én nem értem akit nem tartanak unokának mert azt se tudják mi a neve azért most minek kapáloznak..
Hogyan lehetne elérni azt hogy hagyjanak békén? Gyerekként is állandóan bántva voltam.. amikor lehetne egy nyugodt családom miért nem hagynak boldognak lenni? Gyereket jó ha 2szer látták.. többet nem jöttek és nem is mentünk nem hívtak.. végén még adni kellett volna neki valamit.. hogy lehetne elérni hogy ne kapjanak láthatást?
26F
Nem is ertem!
- kidobtak
- a felesegedet elhordtak minden rihe rongynak
- a gyerekedet kvazi fattyunak neveztek
...es te ilyenekkel probaltad rendezni a kapcsolatot?!
Szamomra ezek nem is leteznenek tobbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!