Hogyan szarjam le az anyósom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyósom full toxikus ember, de elfogadtam, hogy nem tudom megváltoztatni. Viszont nagyon fel tudom cseszni magam a hülyeségein sajnos még mindig, ilyenkor ez a férjem es köztem konfliktusokat okoz. A megoldás, hogy ne idegeljem fel magam. Tippeket szeretnék, hogy nektek mi segít? Van valamilyen pszichológiai trükk, ami jol jön? Valami mantra vagy bármi? Köszi előre is!2022. ápr. 27. 12:12
31/37 Metionin válasza:
29. Figyelj, az enyém pont ugyanezeket csinálja, amiket írtál. 10+ évig próbáltam az okosabb lenni, aki enged de egy idő után belefárad az ember és rájön, hogy konkrétan fizikailag le kell szarni, tehát nem találkozni, nem kommunikálni vele. Az a legegyszerűbb és a legkevésbé fárasztó, nem is értem, miért vártam eddig.
32/37 A kérdező kommentje:
Sajnos ettől tartok én is, de muszáj megprobálni.
2022. ápr. 28. 14:10
34/37 A kérdező kommentje:
Mert a férjem szeretem, és nem akarom, hogy a házasságunk rámenjen ezekre a balhékra.
2022. ápr. 28. 14:22
35/37 anonim válasza:
A kérdés az, hogy a férjed is szeret-e téged. Akit szeretek, amellett kiállok. És nem hagyom, hogy egy másik, toxikus rokonom kigyötörje a lelkét.
36/37 anonim válasza:
Az enyém is ilyen sajnos. Ha megyünk állandóan csak másokról beszél, hogy mit mondtak, csináltak vagy epp nem csináltak. Szerinte mindenki rossz, csak ő a normális, pedig nem ártana önvizsgálatot tartania... Nem tudom én sem megszokni, sem lerázni. Ha ott vagyunk jön utánam és állandóan mondja a magáét,holott ez engem abszolút nem érdekel, hogy aposom pl milyen zellert vett a piacon és hogy ő jobbat vett volna (folyton aposomnak parancsokat, hogy hova menjen, mit csináljon és akkor sem jó neki semmi) aposom mos,főz, takarít, bevasarol. Én szívem szerint nem mennek, de van egy gyerekünk akit nem tilthatok el a nagyszüleitől, mert az enyémek már sajnos nem elnek
37/37 anonim válasza:
36-os, senki nem akarja eltiltani a gyerekedet a nagyszüleitől, de mért kellesz ahhoz te? Fel sem merül benned, hogy te nem mész? Mért kell neked olyat csinálni, amitől borsódzik a hátad? Össze vagytok ragadva a férjeddel? Nem tudod elképzelni, hogy ketten két helyen tartózkodtok? Senkinek nem vagy se a pórázon vezetett pincsikutyája, se a rabszolgája! Szuverén felnőtt vagy! És nem baj, ha megsértődnek! Annál kevésbé fogsz nekik hiányozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!