Hogyan szarjam le az anyósom?
10 vagyok
Bocsi, most olvasom, hogy írtad, nem laktok közel egymáshoz.
Akkor látogatásnál az első tippem a jó-
- Ideges vagy, felállsz, elköszönsz, hazamész.
telefonnál még egyszerűbb.
Ha te veszed fel, és meghallod anyósod hangját, a következőt mondod:
- csókolom Lujza néni ( vagy ahogy szólítod), majd: -BÉÉÉLLLLAAA anyud keres a telefonon!! Majd félreteszed, majd Béla beszél..
Ha nincs otthon Béla, akkor
- Csókolom Lujza néni, Béla nincs otthon. Hívja később.. Csókolom! Majd leteszed..
Megsűgom neked: Nem kötelező beszélgetni, és ha megsértődik, akkor lesz pár nap agypihenés neked.
Nem zárhatom ki teljesen az életemből őt, mert a férjem (bár nem kifejezetten szeret hazamenni), de igényli, hogy tartsa a kapcsolatot az anyjával. Nem is akarom, hogy ez megszakadjon. A szüleinket nem választhatjuk meg. A békés jövő egyetlen útja, ha a saját viselkedésemen változtatok.
A szürke kőnek utána nézek, köszönöm szépen!
Simán!
"Valami mantra vagy bármi?"
Van:
Simán lesz@rom, simán lesz@rom, simán lesz@rom.
Én eddig jóban voltam az enyémmel, de egy esemény kapcsán kiderült, hogy azért, mert eddig minden a kedve szerint történt. Most változás van, és az új rendszer nem az ő elkepzeléseihez igazodik, nem tudja a maga képére formálni a családi életünket. Jelen álláspont szerint inkább hanyagol olyankor, amikor nem az ő szokásai szerint cselekszem. Volt feszültség emiatt a férjemmel, de rendbe tettük a sorrendet.
Az eredmény az, hogy ugyanúgy kommunikálunk, mint eddig: én küldök képeket a gyerekekről, ő válaszol; családi eseményről küldök neki jelzést, ha akar, eljön, ha nem, akkor a férjemmel beszél. Nem izgatom magam a véleményén, éljük az életünket, csináljuk a programjainkat. Az ajtó nyitva számára, de nem agyalok azon, hogyan idomuljak vagy min változtassak a kedvéért. Szabadok vagyunk és boldogok.
Nekem ez a kép jutott eszembe. Én tuti bármit mond, csak mosolyogva bólogatnék. Kit érdekel, nem ér annyit, hogy vitatkozzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!