Hogyan szarjam le az anyósom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyósom full toxikus ember, de elfogadtam, hogy nem tudom megváltoztatni. Viszont nagyon fel tudom cseszni magam a hülyeségein sajnos még mindig, ilyenkor ez a férjem es köztem konfliktusokat okoz. A megoldás, hogy ne idegeljem fel magam. Tippeket szeretnék, hogy nektek mi segít? Van valamilyen pszichológiai trükk, ami jol jön? Valami mantra vagy bármi? Köszi előre is!2022. ápr. 27. 12:12
21/37 anonim válasza:
Mondta valaki, hogy a férjed ne tartsa? Ezt nem is értem! A férjed tartja, te meg nem. Nem értem a problémát!
22/37 anonim válasza:
Kérd meg, hogy feküdjön ki a fűre, állj fölé, gatyát letol, koncentrál, leszar.
Menni fog?
23/37 Metionin válasza:
17. Attól a férjed tarthatja vele a kapcsolatot, nem vagytok összenőve. Én sem beszélek anyóssal egyáltalán már vagy másfél éve, párom telefonál vele időnként vagy néha meglátogatja. Attól nekem nem kell beszélni vele vagy elmenni hozzájuk.
24/37 anonim válasza:
Szerencsés helyzetben vagy, ha nem találkoztok, könnyebb. Telefonon ne te beszélgess vele, hanem a férjed. Messengeren meg akkor írsz vissza, amikor kedved van, nem kell azonnal reagàlni. Ha felhív messengeren, ne vedd fel mindig, érezze, hogy elfoglalt vagy, plusz inkább olyankor vedd fel, ha a férjed otthon van, s add át neki.
25/37 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék a toxikusnak mondott anyós verziójára is....
26/37 anonim válasza:
Ne olvasd el amit messengeren ír, töröld olvasatlanul, akkor nem leszel ideges, ha telefonál eltartod a füledtől a telefont és nem hallod mit mond, számolsz tízig ha ideges vagy és mosolyogj.
27/37 anonim válasza:
Itt a probléma az,hogy ha te valami miatt ideges leszel anyósra,az köztetek veszekedést szül. De miért? Annyira ki kelsz magadból? Vagy a férjed az anyját védi?
28/37 anonim válasza:
Mi abban az oylan nehéz hogy nem foglalkozni vele?
29/37 A kérdező kommentje:
A férjem senki oldalára se áll ilyenkor, és sajnos nekem az igazságtalanság nagyon felcseszi az agyam, pl. ha kiforgatják a szavaim, ha nem hagyják, hogy megvédjem magam, ha hazudoznak rólam. Anyósom ezeket rendszeresen csinálja. Nem megszakítani akarom a kapcsolatot, hanem vmi ellenálló képességet fejleszteni, hogy ne idegeljen fel. Sajnos a férjemmel ezek miatt sokat veszekszünk és nem akarom, hogy rámenjen a kapcsolatunk, így inkább "okosabb enged.." alapon próbálnék a saját hozzaállasomon változtatni.
2022. ápr. 28. 13:53
30/37 anonim válasza:
"Okosabb enged" alapon nem lehet élni. Az "okosabb enged" nem kapcsolat, hanem megalázkodás, szenvedés. Rossz irányból közelítesz, ha ilyen megalkuvást akarsz. Mit kapsz cserébe? Anyagiakat? Nyugalmat és boldogságot semmiképp sem. Inkább meg kéne újítanod az életedet, véget vetni ennek a kapcsolatnak, és elébemenni, hogy tartogat számodra a jövő immáron felszabadultan. A megalázottságnál még egyedül is jobb. És nem, nem tudod megváltoztatni az érzelmeidet, a magadba fojtásuk viszont még jól rákot is okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!