Elmennétek az unokával anyósékhoz több napra a férjetek nélkül?
Most lesz hat hónapos a fiunk, szóval picike még. Anyós május elején szabin lesz egy hétig, és már többször is felhozta, hogy elmehetnénk hozzájuk pár napra de akár egy egész hétre is a babával (bő egy órányira laknak). Após dolgozna, de délután/este velünk lenne ő is.
Én nekem ez kicsit fura, hogy a férjem meg az üres lakásba járna haza napokig, amíg én a családjával vagyok az ő gyerekkori otthonában. Plusz ő is mindig alig várja hogy hazaérjen munkából és megpuszilgassa a fiát, tudom, hogy hiányozna neki.
Anyós amúgy normális, nem mondom hogy sose adott még kéretlen tanácsot (pl hogy mikor altassam/etessem a babát), de ez csak egy-két eset volt, nincs vele kifejezett gond.
Ti mit gondoltok erről, vagy ti csináltatok már ilyet? Nálunk a baráti körben első baba, nem nagyon van előttem példa ilyen téren.
Biztosan nem mennék, mert nem vagyunk olyan jóban, egyórás utat pedig nem nagy kunszt megtenni.
Reggel indulsz, este érkezel.
Én nem, csak ha anyósnak kb ez az egyetlen lehetősége unokazni. Hozzánk annyit jártak hogy sok is volt belőle, szóval biztos nem mentem volna még önként és dalolva. 😀 így igaz ahogy írták, senki kedvéért nem kell olyat tenned amit nem akarsz.
Plusz akármennyire érezheted magad otthon anyosnal, akkor is messze nem lesz olyan kényelmes mint otthon. És lássuk be egy pár hónapos babának még ez nem élmény a mamával, inkább neki is macera, ez egyedül anyósnak jó. Majd ha nagyobb lesz mehet egyedül.
Vidd, addig i tudsz pihenni amíg ő vigyáz a kicsire
Menj le csütörtök este vagy péntek reggel, hétvégére menjen a férjed is utánatok és akkor mindenki boldog.
Mi rendszeresen csináltuk ezt, igaz a saját szüleimhez vittem a kicsit, anyóshoz együtt mentünk
Az első 3 hónapot ott töltöttük így is a felújítás miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!