Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek az unokával anyósék...

Elmennétek az unokával anyósékhoz több napra a férjetek nélkül?

Figyelt kérdés

Most lesz hat hónapos a fiunk, szóval picike még. Anyós május elején szabin lesz egy hétig, és már többször is felhozta, hogy elmehetnénk hozzájuk pár napra de akár egy egész hétre is a babával (bő egy órányira laknak). Após dolgozna, de délután/este velünk lenne ő is.

Én nekem ez kicsit fura, hogy a férjem meg az üres lakásba járna haza napokig, amíg én a családjával vagyok az ő gyerekkori otthonában. Plusz ő is mindig alig várja hogy hazaérjen munkából és megpuszilgassa a fiát, tudom, hogy hiányozna neki.

Anyós amúgy normális, nem mondom hogy sose adott még kéretlen tanácsot (pl hogy mikor altassam/etessem a babát), de ez csak egy-két eset volt, nincs vele kifejezett gond.

Ti mit gondoltok erről, vagy ti csináltatok már ilyet? Nálunk a baráti körben első baba, nem nagyon van előttem példa ilyen téren.

2022. ápr. 22. 16:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

En mennek. Lehet, nem a teljes hetre, de 2-3 nap belefer.

A ferjed pedig nem fog belehalni.

2022. ápr. 22. 16:32
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Elmennék egy napra. Minek egy hét, ha csak egy órányira laknak?
2022. ápr. 22. 16:35
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

Ha jó lenne a viszony, azt mondom mennék.

Most is mennék gyerek nélkül is ha családtagként szeretnének, de nem így van. Úgyhogy én nem mennék a saját anyósomhoz se egyedül se egyedül a gyerekkel a férjem nélkül pláne.

2022. ápr. 22. 16:36
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Ha jóban vagytok anyósoddal akkor igen.

Én a férjem keresztanyukájához rendszeresen megyek a gyerekkel, míg a férjem dolgozik,nagyon szeret minket, szeretünk ott lenni.

2022. ápr. 22. 16:54
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Mi szoktunk ilyet csinálni igen. Mivel két 3 év alatti gyerekem van így se ovi se bölcsi, itthon vagyok velük. Anyósom messze lakik , ritkán látjuk. Férjem le visz minket egy hétre és akkor én ott maradok a gyerekekkel. Férjem közben meg haza jön mert dolgozik, hétvégén jön értünk. Pont most májusban is lesz egy ilyen hogy csak a gyerekekkel lemegyek egy hétre.
2022. ápr. 22. 17:07
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Én mentem, amíg be nem zárkóztak a covid miatt, pedig elég távoli a viszonyunk. De rendes emberek és úgy gondolom, a gyerekemnek is fontos, hogy időt töltsön a nagyszülőkkel. Egy hét nekünk sok lenne, de 2-3 napra simán.
2022. ápr. 22. 17:10
 7/24 anonim ***** válasza:
87%

Egyrészről nem lenne furcsa.

Másrészről én sem költöznék be máshoz egy egész hétre.

Olyan 2-4 napban gondolkoznék, lehetne csinálni egy hosszú hétvégét: előremennél a gyerekkel mondjuk 2 nappal előbb, a férjed meg utánatok menne. (Vagy amikorra a szabadnapja esik.)

2022. ápr. 22. 17:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor szerintem megpróbáljuk, elsőre csak pár napra. ☺️
2022. ápr. 22. 17:16
 9/24 anonim ***** válasza:
12%
Makd a férjeddel együtt menj.
2022. ápr. 22. 17:22
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Simán mennék.
2022. ápr. 22. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!