Elmennétek az unokával anyósékhoz több napra a férjetek nélkül?
Most lesz hat hónapos a fiunk, szóval picike még. Anyós május elején szabin lesz egy hétig, és már többször is felhozta, hogy elmehetnénk hozzájuk pár napra de akár egy egész hétre is a babával (bő egy órányira laknak). Após dolgozna, de délután/este velünk lenne ő is.
Én nekem ez kicsit fura, hogy a férjem meg az üres lakásba járna haza napokig, amíg én a családjával vagyok az ő gyerekkori otthonában. Plusz ő is mindig alig várja hogy hazaérjen munkából és megpuszilgassa a fiát, tudom, hogy hiányozna neki.
Anyós amúgy normális, nem mondom hogy sose adott még kéretlen tanácsot (pl hogy mikor altassam/etessem a babát), de ez csak egy-két eset volt, nincs vele kifejezett gond.
Ti mit gondoltok erről, vagy ti csináltatok már ilyet? Nálunk a baráti körben első baba, nem nagyon van előttem példa ilyen téren.
En mennek. Lehet, nem a teljes hetre, de 2-3 nap belefer.
A ferjed pedig nem fog belehalni.
Ha jó lenne a viszony, azt mondom mennék.
Most is mennék gyerek nélkül is ha családtagként szeretnének, de nem így van. Úgyhogy én nem mennék a saját anyósomhoz se egyedül se egyedül a gyerekkel a férjem nélkül pláne.
Ha jóban vagytok anyósoddal akkor igen.
Én a férjem keresztanyukájához rendszeresen megyek a gyerekkel, míg a férjem dolgozik,nagyon szeret minket, szeretünk ott lenni.
Egyrészről nem lenne furcsa.
Másrészről én sem költöznék be máshoz egy egész hétre.
Olyan 2-4 napban gondolkoznék, lehetne csinálni egy hosszú hétvégét: előremennél a gyerekkel mondjuk 2 nappal előbb, a férjed meg utánatok menne. (Vagy amikorra a szabadnapja esik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!