Elmennétek az unokával anyósékhoz több napra a férjetek nélkül?
Most lesz hat hónapos a fiunk, szóval picike még. Anyós május elején szabin lesz egy hétig, és már többször is felhozta, hogy elmehetnénk hozzájuk pár napra de akár egy egész hétre is a babával (bő egy órányira laknak). Após dolgozna, de délután/este velünk lenne ő is.
Én nekem ez kicsit fura, hogy a férjem meg az üres lakásba járna haza napokig, amíg én a családjával vagyok az ő gyerekkori otthonában. Plusz ő is mindig alig várja hogy hazaérjen munkából és megpuszilgassa a fiát, tudom, hogy hiányozna neki.
Anyós amúgy normális, nem mondom hogy sose adott még kéretlen tanácsot (pl hogy mikor altassam/etessem a babát), de ez csak egy-két eset volt, nincs vele kifejezett gond.
Ti mit gondoltok erről, vagy ti csináltatok már ilyet? Nálunk a baráti körben első baba, nem nagyon van előttem példa ilyen téren.
Biztosan nem. Vigye a parod idonkent. Ha nincs kedved: neked soha se kotelezo menni.
Sehova!
Csak ha neked van kedved!!
Babat viheti parod is. Ket szuloje van, nem 1!
Tudom hogy kibír, mielőtt terhes voltam voltunk jópárszor külön, csak abban voltam bizonytalan, hogy ilyen pici babával kétfelé legyünk. 😀
Ezért kérdeztem a véleményeket.
Férjed nem tud kivenni szabadságot?
Vagy az nem járható út, hogy egy hétig a szüleitől ingázzon a munkahelyére?
Lepontoztak 😂mert leirtam h ha nincsen kedve NEM kotelezo...es viheti a parja is. Max ha nagyobb a gyerek.
Tul van ez agyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!