Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek az unokával anyósék...

Elmennétek az unokával anyósékhoz több napra a férjetek nélkül?

Figyelt kérdés

Most lesz hat hónapos a fiunk, szóval picike még. Anyós május elején szabin lesz egy hétig, és már többször is felhozta, hogy elmehetnénk hozzájuk pár napra de akár egy egész hétre is a babával (bő egy órányira laknak). Após dolgozna, de délután/este velünk lenne ő is.

Én nekem ez kicsit fura, hogy a férjem meg az üres lakásba járna haza napokig, amíg én a családjával vagyok az ő gyerekkori otthonában. Plusz ő is mindig alig várja hogy hazaérjen munkából és megpuszilgassa a fiát, tudom, hogy hiányozna neki.

Anyós amúgy normális, nem mondom hogy sose adott még kéretlen tanácsot (pl hogy mikor altassam/etessem a babát), de ez csak egy-két eset volt, nincs vele kifejezett gond.

Ti mit gondoltok erről, vagy ti csináltatok már ilyet? Nálunk a baráti körben első baba, nem nagyon van előttem példa ilyen téren.

2022. ápr. 22. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha jó a kapcsolatotok egy pár napra én simán elmennék. A férjed már nagyfiú, kibír pár napot egyedül.
2022. ápr. 22. 17:54
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

Biztosan nem. Vigye a parod idonkent. Ha nincs kedved: neked soha se kotelezo menni.

Sehova!

Csak ha neked van kedved!!

Babat viheti parod is. Ket szuloje van, nem 1!

2022. ápr. 22. 18:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Tudom hogy kibír, mielőtt terhes voltam voltunk jópárszor külön, csak abban voltam bizonytalan, hogy ilyen pici babával kétfelé legyünk. 😀

Ezért kérdeztem a véleményeket.

2022. ápr. 22. 18:04
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Én is simán mennék 2 napra (reggeltől másnap estig), vagy jöhetne anyós pár napra, ha el tudnám szállásolni. De ez tényleg a jó viszontól függ.
2022. ápr. 22. 18:07
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
A te esetedben, ahogy írod a viszony is jó, nincs különösebb gond, ha nem is egy hétre, de 2-3 napra elmennék. Neked is könnyebb lesz kicsit, gondolom anyós szeretne unokázni, így te is lazíthatsz kicsit.
2022. ápr. 22. 22:20
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy mennék. Én is jóban voltam az anyósommal, amíg élt. Rengeteget dumáltunk, feljárogattam hozzá kajálni, mintha az anyám lett volna.
2022. ápr. 22. 22:25
 17/24 anonim ***** válasza:
86%
Menj 2-3 napra.
2022. ápr. 22. 22:27
 18/24 anonim ***** válasza:
65%

Férjed nem tud kivenni szabadságot?

Vagy az nem járható út, hogy egy hétig a szüleitől ingázzon a munkahelyére?

2022. ápr. 22. 23:34
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Pár nap belefér.
2022. ápr. 22. 23:47
 20/24 anonim ***** válasza:
35%

Lepontoztak 😂mert leirtam h ha nincsen kedve NEM kotelezo...es viheti a parja is. Max ha nagyobb a gyerek.

Tul van ez agyalva.

2022. ápr. 23. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!