Mit lehet ilyen helyzetben csinálni az anyósommal?
Figyelt kérdés
Amikor először találkoztam a párom szüleivel minden rendben ment, sőt kifejezetten jó hangulatban telt minden látogatás. A probléma a szemében az hogy nekünk elég modern felfogásunk van, mindketten karrieristák vagyunk, nem vagyok háziasszony egyenlően felosztjuk az itthoni teendőket, például a férjem főz a legtöbbször, mert ő jobban tud. Már az eljegyzésünk után bunkóbb lett velem, szerintem csak addig kedvelt ameddig még úgy gondolta hogy semmi közöm nem lesz a fia jövőjéhez. Most jelenleg 7 hónapos terhes vagyok és mivel több pénzt keresek a férjemnél, abban állapodtunk meg, hogy én az első pár hónap után visszamegyek dolgozni és ő marad itthon a picivel. Ez teljesen kiakasztotta az anyósom az és most olyanokkal fenyeget, hogy nem is akarja látni az unokáját, mert én egy nőt neveltek a fiából és és a gyerekem is biztos elfuserált lesz. Az a baj hogy ez a páromat eléggé megviseli és most azon gondolkozik, hogy mégsem egyezik bele abba hogy ő marad itthon.
“És én kérek elnézést, hogy van véleményem és nem a homokba dugom a fejem, mert "jóvanazúgy".“
Erre már nem is reagálok, homokba dugni a fejünket probléma elől szoktuk, teljesen hülyén használod ebben az esetben ezt a kifejezést. Vagy itt mi elől dugod homokba a fejed? Hogy egy vadidegen gyerekkel az apukája lesz nagyrészt otthon?
Jovanazugy - mi? Most miről beszélsz még mindig a kerdezorol? Hát neked bizony jóvanazúgy mert meg annyi közöd sincs ehhez mint az anyosnak .
2022. ápr. 19. 13:40
42/48 anonim válasza:
Itt van az elő példa, miért nem szabad évekre begubózni otthon a gyerekkel! Kedves 35-ös kommentelő. 😀
2022. ápr. 19. 13:42
43/48 anonim válasza:
" Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. "
Ehhez már csak ennyit tudok hozzáfűzni. További szép napot Neked!
2022. ápr. 19. 13:46
44/48 anonim válasza:
Eredeti idézet, még sosem hallottam. Ha ezt bedobod máris tied az erkölcsi fölény természetesen.
köszönöm szépen viszont kívánom.
2022. ápr. 19. 13:47
45/48 anonim válasza:
“ Nekem az ilyen nők kb úgy hatnak, hogy "jól van szülök egy gyereket, de annyira nem érdekel a dolog.." Szülök, mert elvárja a férj, család, a társadalom.
Tudom, hogy fontos a pénz, de ilyen mértékben?”
Ez mégis hol “ártatlan kérdés”?
Ez kőkemény ítélkezés és kéretlen vélemény nyilvánítás. Az ártatlan kérdés valahogy úgy hangzott volna hogy “tudom nem rám tartozik de erekelne miért nem akarsz te otthon maradni”. Nem kell itt utólag mosdatni magadat.
2022. ápr. 19. 14:04
46/48 anonim válasza:
Anyósék helyében csak jókedvűen legyintenék,mert valljuk be, egy pár hónapja szült nő, a kisbaba életben tartása miatt mind hormonálisan, mind lelkileg le van strapálva. A terhesség utáni regenerálódás nem párhónapos történet. Ráadásul evulóciósan úgy fejlődtünk mi nők, hogyha nem rég szültünk, akkor a testünkben olyan hormonváltozások zajlanak le, amik az anyai ösztönökért is felelősek, még jó is, hogy így van, mert ez a feltétele az utód életbentartásának. Remélem tisztában vagy azzal kérdező, hogy ez nem megy ilyen könnyen. Anyósod helyében csak egy jót kacagnék ezen az elképzelésen, hogy te szülés után pár hónappal már munkába állnál.
2022. ápr. 19. 21:39
47/48 anonim válasza:
Kamu, hiszen a kérdezõ egyszer sem reagált, ti meg vitáztok egymással.:)
2022. ápr. 21. 12:49
48/48 anonim válasza:
Jaja ha nem reagál = kamu. Ez az örökzöld sláger itt. Köszönjük Sherlock, megdönthetetlenül alátámasztottad az igazadat! 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!