Mit lehet ilyen helyzetben csinálni az anyósommal?
Figyelt kérdés
Amikor először találkoztam a párom szüleivel minden rendben ment, sőt kifejezetten jó hangulatban telt minden látogatás. A probléma a szemében az hogy nekünk elég modern felfogásunk van, mindketten karrieristák vagyunk, nem vagyok háziasszony egyenlően felosztjuk az itthoni teendőket, például a férjem főz a legtöbbször, mert ő jobban tud. Már az eljegyzésünk után bunkóbb lett velem, szerintem csak addig kedvelt ameddig még úgy gondolta hogy semmi közöm nem lesz a fia jövőjéhez. Most jelenleg 7 hónapos terhes vagyok és mivel több pénzt keresek a férjemnél, abban állapodtunk meg, hogy én az első pár hónap után visszamegyek dolgozni és ő marad itthon a picivel. Ez teljesen kiakasztotta az anyósom az és most olyanokkal fenyeget, hogy nem is akarja látni az unokáját, mert én egy nőt neveltek a fiából és és a gyerekem is biztos elfuserált lesz. Az a baj hogy ez a páromat eléggé megviseli és most azon gondolkozik, hogy mégsem egyezik bele abba hogy ő marad itthon.
A helyedben megkérdezném a férjemet, hogy nem érzi -e magára nézve sértőnek, hogy elfuserált lenne a gyereketek, ha ő marad vele otthon. Pont ugyanúgy felnőtt ember, mint te a szoptatáson kívül maradéktalanul el tudja látni a gyereket.
Amúgy meg az ilyen anyós jobb is, hogy nem akar részt venni az életetekben.
2022. ápr. 18. 20:52
12/48 anonim válasza:
9-nek igaza van. Lesz itt meg ezer más dolog is, ha megszületik a gyerek gyakorlatilag a lehetőségek száma végtelen, ami a konfliktusforrást illeti. (Kéretlen tanácsok, okoskodás, nyakatokra járás stb).
Még akkor is nehéz ilyen anyossal ha a férjed kiáll melletted, én inkább azon aggódnék hogy innentől egy folyamatos csatározás lesz az életem. Sokszor a normális anyósok esze is elmegy az unokától, hát még aki ilyen mint a tied…
2022. ápr. 18. 20:53
13/48 anonim válasza:
Örülj neki, legalább nem fog mérgezni az anyós. Nem fog odajárni, nem fog okoskodni, beleugatni mindenbe.
Ez nyerő helyzet! 😂
2022. ápr. 18. 20:53
14/48 anonim válasza:
Nem akar majd a nyakatokra járni, jaj de kib@szott most veled. 😂
2022. ápr. 18. 20:56
15/48 anonim válasza:
Mondjuk ha az én gyerekemet nevezné emiatt elfuseráltnak az biztos, hogy nem is kellene jönnie jódarabig.
2022. ápr. 18. 20:57
16/48 anonim válasza:
Anyosnak ki osztott lapot? Vagy szerinte ró hárman vallaltatok gyereket?
2022. ápr. 18. 20:58
17/48 anonim válasza:
Ti*
2022. ápr. 18. 20:59
18/48 anonim válasza:
szerintem a pasi is gáz, ha anyuka fontosabb, mint a saját családja
2022. ápr. 18. 21:02
19/48 anonim válasza:
Jön a gombaszezon...
2022. ápr. 18. 21:13
20/48 anonim válasza:
Nem kell mindenbe beavatni az anyóst. Nem is értem, miért kell neki mindent elmondani? Ha meg rákérdez, semmi köze hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!