Miert ilyenek velünk anyosomek?
Ök itthon elnek igen, es mi is haza keszülünk.
Nem tudom.. igazabol azert tettem fel a kerdest mert eddig a legtöbb szülöt akit ismerek
ugy lattam, hogy örül a gyereke boldogsaganak.. nekem ez nagyon furcsa hogy ennyire rosszul fogadjak a haza költözest meg ugy egyaltalan a lakas vasart. Evente 1 alkalommal jartunk haza, unokat szinte alig ismerik.
Igazabol csak furcsaltam ezt, de igazatok van a sajat dolgaimmal kell foglalkoznom
Nem fogunk egy varosba költözni. Igazabol mi egy nagyobb varosba vasaroltunk lakast, mivel mindketten a varosi eletet kedveljük jobban. Anyosomek egy kisebb települesen elnek a varos közeleben ugyan, de papucsba nem tudnak at jönni.
Szerintem ez volt a fö zavaro ok, mert ök azt szerettek volna ha ott vasarolunk ingatlant(hazat, vagy telket amire epitünk). De en ebbe nem mentem bele, ismerve a ferjem, tudom töle mi telik ki ;)) egy seprü nyelet nem tud meg fogni :)), de nem baj en igy szeretem, en se vagyok nagy kertesz.
"...ne butorozzunk be semmit mert le megy mindennek az ara."
Anyósod éhen halna jósnőként!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!