Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Érdemes titkolnunk, hogy nem...

Érdemes titkolnunk, hogy nem főzök vagy ha főzök akkor nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
Persze, én vagyok a nő. Akkor fogtam újra gyanút, hogy érdemes lenne kerülni a témát, amikor anyós kérdezte hogyan készítek X ételt. Mondtam, hogy nem készítem az X ételt mert nem tudom megemészteni fáj a gyomrom tőle! Mondta, hogy de a fia szereti, hogyhogy nem főzök X ételt meg. Én meg mondtam, hogy azt nem főzöm mert nem tudom megenni és van más, amit mindketten imadunk! Vártam, hogy elkészíti és ad a fiának de eltelt egy hónap és nem volt ilyen. :D Sok éve már téma ez, hogy mit hogyan főzök, rögtönözzek? Köszönöm az ássam el magam, ha nem főzök dumát ne itt. Főzök! Csak ritkán! És vőlegényem imád főzni, ez az egyetlen szerencse a témát illetően.

2022. márc. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Na bedobom az ominózus lapot. Tehát egy jóó feleség/menyasszony kicsit kiszolgálja az Urát ugye #40? :D Más ám egy egy kedveskedés odafigyelés meg amikor főzöl olyat amit baromira nem ehetsz meg. Viszont imádnád. Szóval azt főzök amit mindketten megehetünk! Ja és párom se főzi ki nekem a kedvenc tésztám amit ő utál,a szagát is, de én imádom! :D
2022. márc. 19. 22:01
 42/53 anonim ***** válasza:
80%
Mért nem az anyósjelölteddel vagy olyan öntudatos, szavakész, mint a 40-es válaszolóval, kérdező?
2022. márc. 19. 22:11
 43/53 A kérdező kommentje:
Mert egyszerűbb semmit se mondanom neki, ill alig látom.
2022. márc. 20. 00:00
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és párom se főzi ki nekem a kedvenc tésztám amit ő utál,a szagát is, de én imádom! :D" Pedig ezt kellene és abba hagyná.

Nem kell, hogy egyszerűbb legyen, mert nem fogja abba hagyni. Csak akkor hagyja abba, ha a sarkadra állsz, ja és a fiacskája is, mert végtérre neki kellene leállítani. Neki kellene azt mondani az anyjának, hogy Ő maga is megtudja csinálni.

2022. márc. 20. 07:19
 45/53 anonim ***** válasza:
90%
43. Akkor nem értem miért tettél fel kérdést.
2022. márc. 20. 10:17
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Szard le de komolyan! Egy pont anyosodnak h legalább tudja mit szeret a fia. Az én anyósom még ezt sem tudja. Kikerekedtek a szemei amikor mondtam. Dehat azt szereti! Ekkor mondta ferjem h anya nem, nem szeretem de megeszem....szörnyű
2022. márc. 21. 23:24
 47/53 anonim ***** válasza:
88%

Amikor 16 eves voltam , volt egy baratom , aki elvallalt egy penztarosi allast suli mellett. Rohadt koran kellett kelni ahoz , hogy az en lakasombol beerjen idore a boltba. Nalunk volt internet , naluk nem , ezert a lelkem hajnal 2 oraig internetezett , majd lefekudt aludni ! Termeszetesen elaludt ! Hajnal 6 kor orditva hivta az anyja , "hogy ha az a kiskva szettudja neked tenni a labat ejszaka akkor legyen benne annyi , hogy elindit a munkaba " . A masik nagyon emlekezetes dolog az volt mikor o engem "megtanitott " , hogy hogyan keszitsem a kisfianak a dobozos krumplipuret ,mert o azt szereti !

Fiatal voltam . Ma mar ugy penderitenem ki anyukaval egyutt , hogy csak nezne !

2022. márc. 22. 07:52
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
#47 es vagyok ! Meg hozza tennem azt sem tudtam mi a franc az a instant krumplipure! Eletemben nem lattam olyat !
2022. márc. 22. 07:53
 49/53 anonim ***** válasza:
90%
Ha anyosod nem érti, miért nem te főzöl, akkor te meg ne értsd, hogy miért neked kéne. Ezt én is szoktam csinálni anyosommal, ha valami hulyesegen rugozik, egy idő után megunja. Csak mondd meg, ha legközelebb megkérdezi, hogy mit főztél, hogy semmit, mert nálatok nem te szoktál. Ha értetlenkedik, tedd azt te is. Nem kell vele veszekedni, egyszerűen vedd teljesen magától ertetodonek, hogy nálatok így van (amúgy tényleg pont annyira normális, hogy a párod szokott főzni, mintha te szoktál volna), rá fog unni.
2022. márc. 24. 13:10
 50/53 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! :D
2022. márc. 24. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!