Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Érdemes titkolnunk, hogy nem...

Érdemes titkolnunk, hogy nem főzök vagy ha főzök akkor nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
Persze, én vagyok a nő. Akkor fogtam újra gyanút, hogy érdemes lenne kerülni a témát, amikor anyós kérdezte hogyan készítek X ételt. Mondtam, hogy nem készítem az X ételt mert nem tudom megemészteni fáj a gyomrom tőle! Mondta, hogy de a fia szereti, hogyhogy nem főzök X ételt meg. Én meg mondtam, hogy azt nem főzöm mert nem tudom megenni és van más, amit mindketten imadunk! Vártam, hogy elkészíti és ad a fiának de eltelt egy hónap és nem volt ilyen. :D Sok éve már téma ez, hogy mit hogyan főzök, rögtönözzek? Köszönöm az ássam el magam, ha nem főzök dumát ne itt. Főzök! Csak ritkán! És vőlegényem imád főzni, ez az egyetlen szerencse a témát illetően.

2022. márc. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Úgy értem legközelebb mikor mentem, akkor mondták ezt.
2022. márc. 18. 16:40
 32/53 anonim ***** válasza:
95%
Tipikus rámenős iranyitgatos anyós akinek szar élete van ezért vájkál a "konkurense" életében mert kb.igy tekint rád, hisz téged szeret a leg szeretettel személy az életében
2022. márc. 18. 17:46
 33/53 anonim ***** válasza:
87%
A leg szeretettebb személy az életében=fia
2022. márc. 18. 17:46
 34/53 anonim ***** válasza:
90%
19es te is pont ilyen nyomorék anyós leszel aki ugyanúgy elvárja majd hogy csicska legyen a menye, mert ugye addigra szar életed lesz amikor rájössz hogy nem tesz boldoggá a SZOLGASÁG 🤭🤭
2022. márc. 18. 17:49
 35/53 anonim ***** válasza:
11%
Olyan rohadt gázak vagytok. Gyk-n folyton sipákoltok, de arra életképtelenek vagytok, hogy őszintén elmondjatok valamit,mert fostok.. Mint a dedoban..
2022. márc. 18. 19:02
 36/53 A kérdező kommentje:
Na! Nehogy elszabaduljanak az indulatok!
2022. márc. 18. 20:25
 37/53 anonim ***** válasza:
94%

Majdnem napi szinten van egy FÉLEK AZ ANYÓSTÓL poszt..

Felnőtt ember létedre nincs szád?

Nem tudod megmondani, hogy Jucika néni tessék alássan megérteni, hogy nekünk ÍGY JÓ?

Újra elkezdi, újra leállítod..

nem a párodnak kell. Nem neki van problémája az anyjával, hanem neked.

2022. márc. 18. 20:36
 38/53 anonim ***** válasza:
91%

el nem tudom képzelni, hogy a férjemnek azért ne főzzek meg valamit, mert én nem ehetem meg, miközben ő meg szereti. - 19-es, hogyha olyan egészségi problémád lenne, amiben egy morzsától is napokig fájdalmaid vannak, nem írnál ilyen hlyeséget. ;)

Párom is szereti az olaszos pizzát. Oké, remek, de a konyhaasztalnál nem eheti, velem együtt nem eheti, mert ha összekoszolja vele az ételemet, legalább két napot dobhatok ki a kukába haldokolva, vagy épp napi 4-6 görcsös hasmenésse együtt.

2022. márc. 19. 08:46
 39/53 anonim ***** válasza:
67%
38. Nem írt hülyeséget. Amit te írsz az nem gyakori dolog. Ti nyilván úgy csináljátok ahigy nektek jó. Más meg úgy ahogy nekik. Én pl utálom a nokedli, férjem szereti. Szoktam neki csinálni egy adagot a hús mellé, magamnak mást, de én úgyis kevesebbet eszek, nekem sokszor elég a saláta. Kérdezőéknél megint máshogy működik.
2022. márc. 19. 11:25
 40/53 anonim ***** válasza:
5%
Anyosod meg tudja milyen egy jo feleseg, te mar nem. Inkabb titkold.
2022. márc. 19. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!