Ha nem tudok jól kijönni barátnőm családjával, akkor veszett ügy?
Én próbálok, de annyira más emberek. Én meg egyszerűen unom mellettük magam. Állandóan magukról beszélnek, de a másikat nem hallgatják meg. Utána meg ugye jön, hogy miért vagyok csendben. Én nem tudok velük miről beszélni és kedvem sincs ahhoz, hogy elkezdjek és három szó után megint közbevágva ők mondják a magukét. Ami általában mások kibeszélése. És nem csak a szülei, még a tesói is ilyenek. Pedig általában jól kijövök az emberekkel. De velük kínszenvedés.
Nem akarom megbántani a párom, de én nem akarok a családjával időt tölteni, ő viszont erőlteti.
A párkapcsolatok egyik feltétele a kompromisszumkészség.
Azt hittem, a kérdés kifejtésében majd valamilyen kibékíthetetlen ellentétről olvashatunk, aminek egyik szegmense az, hogy a kérdezőt valamilyen formában bántják, sértegetik, stb.
Kérdező, ez, hogy nem kedveled őket, mert más a stílusuk... hát, nekem kissé erős.
Ha szereted a barátnőd, akkor bizony ezt el kell fogadnod és ki kell bírnod. Ez is a csomag része.
Ha a párom ezzel állna elém, azt hiszem, elgondolkodnék a kapcsolatunk jövőjéről.
Az a baj, hogy neki lenne lehetősége arra bőven, hogy találkozzon velük nélkülem is. De akárhányszor megy, nekem is mennem kell... Pedig próbáltam mondani neki, hogy nyugodtan mehet egyedül is, de nem akarta érteni. De akkor lehet, hogy meg kell mondanom neki, hogy egyszerűen nem kedvelem őket.
Persze 1-2 alkalom kibírható rövid ideig. De ha erre megy el az ember hosszú hétvégéje (az egész), akkor az fájdalmas.
Hát akkor mondd meg neki, hogy nem kedveled a családját. És készülj fel rá, hogy nem ezt követően fogjátok megélni közös életetek legszebb napjait. Ha egyáltalán túléli a kapcsolatod.
Ha kicsit is van tartás és önérzet a barátnődben, és ő szereti a családját, akkor már nézelődhetsz is, hogy melyik társkereső oldal számodra a legszimpatikusabb.
Dehogy veszett ugy.
Nem veluk vagy egyutt. De azert ne legyel rosszba veluk, ha a csaladhoz akarsz tartozni, es beszelgess veluk, ha kell jatszd meg magad par szo erejeiig.
"Bocs Béla, de kellemetlenül érzem magam a szüleid társaságában és nem szeretnék velük lenni."
Milyen kapcsolat az ahol ennyit se tudtok megbeszélni?
Amúgy a párodat választod, a többieket csak kapod. A szüleit a párodnak kell szeretnie nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!