Az anyós ilyeneket szólogat be hogy "smink nélkül olyan fáradt másnapos az a tekinteted", mit tegyek?
Ideiglenesen nála lakunk, de mintha kihasználná a helyzetet. Valamiért nem csíp. Persze nem reagáltam erre, de egyre kötöszködőbb.
Pedig nem is igaz csak sminkkel szokott meg.
Nekem nem a kérdés, hanem a kérdező egyik válasza lepett meg leginkább. Maga a kérdés még egy dolog, de hogy turkáljak más cuccában és a kozmetikai szerét használjam kérdezés nélkül, majd amikor ezt szóvá teszi, földhöz b*szom? Hogy micsoda? 👀 Komolyan?
Intelligencia kérdése csupán, hogy ami nem az enyém, ahhoz nem nyúlok még akkor sem, ha az én lakásomban lakik az illető. Ez a nő szimplán egy tahó féreg.
Próbálkozik, hierarchia játszmákat játszik veled. Ha két albérlet között vagytok, akkor tán ki lehet bírni, mert lehet, hogy csak az a célja, hogy ne ragadjatok a nyakán.
Valami meghökkentővel esetleg ki lehetne zökkenteni, hogy: Kedves mama, meséljen, milyen volt a fia kiskorában, mit játszott, milyen csínyt tett? De lehet, hogy ravasz annyira, hogy ezt nem veszi be.
Kicsit az iskolai zaklatás is eszembe jutott, arról egy kis vidi:
“Tudod, mama, akkorát keféltem a fiaddal, hogy legszívesebben átaludnám a mai napot."
Édes Jó Istenem…milyen végzettségű, IQ-jú emberek írnak ide??? Mi ez a hihetetlenül proli visszaszólás??
És 91%… mindent elmond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!