Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós ilyeneket szólogat...

Az anyós ilyeneket szólogat be hogy "smink nélkül olyan fáradt másnapos az a tekinteted", mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ideiglenesen nála lakunk, de mintha kihasználná a helyzetet. Valamiért nem csíp. Persze nem reagáltam erre, de egyre kötöszködőbb.

Pedig nem is igaz csak sminkkel szokott meg.

2022. febr. 24. 21:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
48%
20, fogalmunk sincs, anyós hogyan mondta. Számomra a smink nélkül szarul azt jelenti, csinosabb vagyok, ha sminkelek. Nem jelentene gondot, ha bárki mondaná.
2022. febr. 25. 08:26
 22/39 anonim ***** válasza:
72%
Az idézőjel miatt gondoltam hogy így hangzott el. Ez engem is idegesitene, mert minek mond ilyet valaki? Meg ha ez is a véleménye. Mindehol az megy hogy jaj fogadd el magad bla bla, minek kell ezt mondani, vagy sugallni, hogy smink nélkül rosszabbul néz ki? Meg másnapos a tekintete… ez szimpla bunkoskodas szerintem.
2022. febr. 25. 08:30
 23/39 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem akkor sminkelj...
2022. febr. 25. 08:33
 24/39 anonim ***** válasza:
39%

Mennyi ideje vagytok két albérlet között?

Ne hidd ám, hogy olyan qrva jó, mikor egy számára idegen beköltözik a lakásába!

Örülj, hogy csak ennyit mondott! Bár tényleg nem értem, hogy ebbe mi a sértő.

A sminkcuccaidat pedig tartsd a szobában, ott biztos nem nyúl hozzá.

Egyébként te nem nyúlsz az ő dolgaihoz? Vagy úgy gondolod, hogy az ami az övé az a tiéd is? Nem használod a poharait, evőeszközeit, törölkozőit, az ablakon a te függönyöd van?

Még ha a rezsibe fizettek is, a lakást sokkal jobban leamortizáljátok mint amennyibe egy spré kerül.

2022. febr. 25. 09:22
 25/39 anonim ***** válasza:
64%

cicaharc...

ne vedd fel.

egyik füleden be, másikon ki...

Mintha észre sem vetted volna.

2022. febr. 25. 09:44
 26/39 anonim ***** válasza:
18%
Nem hallottuk a hangsúlyt, de szerintem alapból természetes, hogy az ember smink nélkül rosszabbul néz ki, hiszen különben minek is sminkelnénk nap mint nap? Szóval az anyós gyakorlatilag csak egy tényt állapított meg, ilyenkor az fogja ki a legjobban a szelet a vitorlájából, ha gúnyosan mondta, hogyha az ember igazat ad neki. Nemrég néztem egy videót a konfliktuskezelésről youtube-on, igaz iskolai zaklatás témakörben, de biztos van fent több is, érdemes lenne megnézni egyet-kettőt. Ugyanis sokszor nem az a megoldás, ha visszaszólogatunk és elmérgesítjük a helyzetet. Mindenhol azt halljuk, vágjunk vissza, ne hagyjuk magunkat - de nem mindegy, azt hogy csináljuk. Ha például a fenti beszólásra kedvesen mosolyogva azt válaszolod, hogy "jaj de kedves, köszönöm, anyuka, hogy szólt, mindjárt megyek is sminkelni", akkor anyós kb. köpni-nyelni nem tud jó eséllyel. Na kb. ilyenekről szólt az a videó, gyakorlati példán bemutatva. Csak sajnos nem találom most.
2022. febr. 25. 12:03
 27/39 anonim ***** válasza:
16%

Na, mert aztán az jó megoldás, ha ezt mondja, persze. Ezzel is csak másoknak akar megfelelni és nem önmagának. De, amúgy meg jól teszi az anyósa, hogy beszól neki és nem rejti véka alá, azt, amit gondol.

2022. febr. 25. 12:10
 28/39 anonim ***** válasza:
8%
Ez a legnagyobb problémátok világjárvány és esetleges világháború idején ? Ostoba nőcik
2022. febr. 25. 13:00
 29/39 A kérdező kommentje:
"világjárvány"... nem tudom ki az ostoba
2022. febr. 25. 13:11
 30/39 anonim ***** válasza:
5%
Rakj egy képet egy bugyiba,hadd lássuk milyen fejed van!😜
2022. febr. 25. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!