Az anyós ilyeneket szólogat be hogy "smink nélkül olyan fáradt másnapos az a tekinteted", mit tegyek?
Ideiglenesen nála lakunk, de mintha kihasználná a helyzetet. Valamiért nem csíp. Persze nem reagáltam erre, de egyre kötöszködőbb.
Pedig nem is igaz csak sminkkel szokott meg.
Eldugod a dolgaidat hogy ne tudja hasznàlni.Engem is zavarna pedig nem vagyok irigy ember de nyilvàn ha kér vmit akkor odaadnàd neki de nem így hogy elveszi mintha az övé lenne.Szerintem csak kötekedik a sminkes beszólàs is ezt mutatja.Ne törődj vele és ha úgy van akkor frappànsan te is szólj neki vissza de persze kedvesen és mosolyogva és venni fogja az adàst:D
Lehet zavarja az ottléted ès ezért kötekedik.Pàrod tudja hogy dezodor flakonokat dobàl az anyja?:D
Nem tudom mit érzett volna ha felrobban és nem tudja hogy nem dobàljuk mert veszélyes?
Amint lehet menjetek el onnan
Miért nem a saját szüleidhez költöztél?
Ojé, 2 albi között vagytok... De ideiglenesen is, én pl nem mennék olyan helyre ahol utálnak. Nincsennek rokonaid, barátaid ahova mehettél volna?
Nem kötelező ott lenni.
hát, pihenj vagy sminkelj.
Az eszem megáll, hogy emiatt balhézol.
Mondjuk én az első helyzetben igenis szóltam volna, hogy ez mégis mi?
Nem szokásom lapulni, hanem ha valaki tahó, akkor kedvesen számonkérem.
hát a pofám leszakad, tényleg ott tartunk, hogy egy családtag nem mondhat véleményt??? Miért lenne tahó? Eszembe nem jutna ezen felkapni a vizet, ha szarul nézek ki, hát istenem, ez van. Egyszerűen nem értem, miért kell mindent beszólásnak venni.
Az én daganatomat pl pont anyós miatt fedezték fel időben, ő szólt, hogy rossz rám nézni, sápadt vagyok, nyúzott. Én is éreztem, de nem foglalkoztam vele, mikor már más is látta kezdtem komolyan venni.
Hát azért van különbség, hogy aggódva mondod valakinek hogy mostanában a megszokottnál nyúzottabb vagy, van mi lehet az oka?
Meg hogy smink nélkül sz@rul nézel ki… 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!