Más anyósa is csinált ilyesmit?
Van egy 4 éves kislányom, párommal anyóshoz közel lakunk (egy háztömb választ el minket), mikor ideköltöztünk pár éve, rendszeresen anyósnál voltam a kislányommal, mert jól esett a társasága, nagyon jóban voltunk mindig is. Valami viszont megváltozott, mikor megszületett a kislányom, de csak később raktam össze a képet.
Tehát sokszor mentem át anyóshoz kislányommal és egyre többször vettem észre, hogy anyós mintha ki akarná sajátítani a lányom. Egyre furcsább volt a dolog, odáig fajult, hogy saját magát anyának szólította a lányom előtt, engem meg mamának :D az elején eljátszotta, hogy véletlen összekeverte, később viszont, sok olyan alkalom volt, mikor azt hitte nem hallom mit mond a lányomnak (pl kint voltam a konyhan ők meg a szobában) de hallottam ahogy mondja neki "te vagy az én szép kislányom, anya csinál neked finomat" stb stb :D morbidnak találtam és többször szóltam rá, hogy azért nem kéne összezavarni a gyereket... Sokáig tűrtem, de végül hatalmas vita fajult ezekből és egy évig egyáltalán nem beszéltem vele.. Nagyon hosszú lenne elmesélnem miket csinált még, én nem haragszom meg könnyen, de hatalmasat csalódtam benne teljesen rosszindulatú lett velem, pedig én mindig is örültem, hogy ilyen kivételesen jó vele a kapcsolatom. Mélységesen rosszul esett, de ez van. Azóta persze kibékültem vele és mondtam neki, ha tovább csinálja ezeket, akkor végérvényesen befejeztem vele, akár lányom nagymamája akár nem. Azóta ehez tartja magát és megjátszásos alapon jóban van velem... Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mi az istenért kell így viselkednie?
Ez a viselkedése még hagyján, hiszen el lehet őt kerülni, a gyereket meg nem szabad rá bízni, csak felügyelettel legyen a gyerekkel.
Majd az igazi gondok akkor jönnek, mikor megy hozzátok pénzt kunyerálni, mert kevés a nyugdíj. Akkor visszasírjátok még, hogy csak ennyi volt a problémátok régen, hogy anyának akarta szólíttatni magát.
Szoktuk őt segíteni anyagilag, mivel mint az már írtam, nem dolgozik.
Ezzel nekem nincs bajom, bár megvetem azt aki dolgozhatna és mégsem teszi de ettől függetlenül a párom anyukája és csaladtagon én mindig szívesen segítek.
Másrészt az egyszem gyerekemen nem osztozom vele, illetve nem adom át neki mint valami zsák krumplit, szóval szerintem nekem az idők végezetéig ez lesz vele a legnagyobb problémám :D
Jogos a gondolkodásod, de nem.
Évek óta így el és mi sem tudtunk neki mindig segíteni. Ha úgy adódott akkor nyomorgott a kis segélyén, de dolgozni már nem akar.
#35 igazad van. Édesapám is hasonlóan gondolkodik.
Teljesen egyetértek.
Viszont azért mégsem teljesen, annyiból, hogy azért ő nekünk nem egy senki. Párom anyukája, rossz személyisége és szokásai ellenére, anyának egész jó volt. A maga módján tisztességesen felnevelte 3 fiát teljesen egyedül és én ezért tisztelem és mikor tini voltam, anyukámmal nem jöttünk ki, sokszor kirakott a lakásból akár télen is, és az anyósra akkor is számíthattam, mert ő tárt karokkal várt, amíg nem tudtam hazamenni, főzött rám, mosta a ruhám stb. Ezért én hálás vagyok neki és úgy érzem megérdemli a segítséget.
38.
A nagyi 43. A felelős apuka mennyi lehet?
Meg mennyi lehetett 4 éve amikor a gyerek született?
Vagy mennyi amikor összejött a kérdezővel?
Infantilis banda.
38, 39
Úr isten vajon hány évesek?? Hány éves az apuka? Hány éves az anyuka?
Micsoda?!? Huszonévesek?! Rohadjanak meg amiért gyereket vállaltak
(annyira bénák vagytok. És nem hagyom, hogy a teljesen más kérdésemről erre kanyarodjon a téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!