Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki csinált már ilyesmit?

Valaki csinált már ilyesmit?

Figyelt kérdés

Adott egy Opel Agila h00.

Szombaton sajnos volt egy koccanásom és most vezető oldali ajtót kell cserélnem.

Találtam is színazonosan ajtót, viszont abban manuális az ablakemelő, nekem viszont elektromos. Ha megveszem az ilyen tekerős mechanika nélküli ajtót, akkor át tudom szerelni az elektromos ablakemeléshez a dolgokat?

Remélem valami csinált már itt ilyesmit.

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. szept. 21. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a tipus és a gyártási év azonos, a belső burkolat nem sérült meg, akkor 2 ajtóból össze hozható. Ha mégsem, akkor manuálisat is lehet használni, talán még megbízhatóbb is.
2020. szept. 21. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Van előtted két egyforma lemezdarab.

Egyikből amit és ahogy kiveszed, a másikba azt és úgy belerakod.

Talán csak nem okoz gondot?

Az alkatrészek a csavarok adottak, a kötések szintén, neked semmit sem kell kitalálni, csak egyikből a másikba áttenni.

(ha könnyen felejtesz, írd le a szerelési lépéseket)

2020. szept. 21. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább a kábelezés házilagos elvégzésétől cidriznék. Nem egy használt autónál látni, hogy az ajtónyílásnál szigetelőszalaggal van betekerve a tyúkbél.
2020. szept. 22. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem arról volt szó, hogy kábelezzen, és szigeteljen, csupán annyit tanácsoltam, hogy figyelmesen építse át az elemeket a sértetlen ajtóba.

Ha lehagyja a védő gumiharangot, akkor meg is érdemli.

2020. szept. 22. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:

A kábelezés megvan, mert gyárilag elektromos ablakkal szerelt.

Gondolom csak be kell húzni a meglévő kábeleket a bontott ajtóba, amit vásároltam.

2020. szept. 22. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Bár ahogy ismerem magam, semmi nem megy könnyen.

Előre félek a szereléstől, mi fog kisülni az egészből.

2020. szept. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!