Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más anyósa is csinált ilyesmit?

Más anyósa is csinált ilyesmit?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kislányom, párommal anyóshoz közel lakunk (egy háztömb választ el minket), mikor ideköltöztünk pár éve, rendszeresen anyósnál voltam a kislányommal, mert jól esett a társasága, nagyon jóban voltunk mindig is. Valami viszont megváltozott, mikor megszületett a kislányom, de csak később raktam össze a képet.

Tehát sokszor mentem át anyóshoz kislányommal és egyre többször vettem észre, hogy anyós mintha ki akarná sajátítani a lányom. Egyre furcsább volt a dolog, odáig fajult, hogy saját magát anyának szólította a lányom előtt, engem meg mamának :D az elején eljátszotta, hogy véletlen összekeverte, később viszont, sok olyan alkalom volt, mikor azt hitte nem hallom mit mond a lányomnak (pl kint voltam a konyhan ők meg a szobában) de hallottam ahogy mondja neki "te vagy az én szép kislányom, anya csinál neked finomat" stb stb :D morbidnak találtam és többször szóltam rá, hogy azért nem kéne összezavarni a gyereket... Sokáig tűrtem, de végül hatalmas vita fajult ezekből és egy évig egyáltalán nem beszéltem vele.. Nagyon hosszú lenne elmesélnem miket csinált még, én nem haragszom meg könnyen, de hatalmasat csalódtam benne teljesen rosszindulatú lett velem, pedig én mindig is örültem, hogy ilyen kivételesen jó vele a kapcsolatom. Mélységesen rosszul esett, de ez van. Azóta persze kibékültem vele és mondtam neki, ha tovább csinálja ezeket, akkor végérvényesen befejeztem vele, akár lányom nagymamája akár nem. Azóta ehez tartja magát és megjátszásos alapon jóban van velem... Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mi az istenért kell így viselkednie?

2022. febr. 17. 19:49
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%
Nem hülyék, tudják nagyon jól, csak kényelmes mással megoldatni a dolgokat.
2022. febr. 17. 20:37
 12/50 A kérdező kommentje:

Édesanyám is ugyanezt mondta. Szóról szóra.

Azért eléggé elszomorit, mert dolgozni nem dolgozik, pedig tudna és ráadásul itt lakik közel, de mégsem bízhatom rá, mert abból már valóban voltak gondok nem is olyan régen...

2022. febr. 17. 20:38
 13/50 anonim ***** válasza:
92%
Anyukádnak igaza van, azt kell hogy mondjam.
2022. febr. 17. 20:40
 14/50 A kérdező kommentje:

ez is igaz. Mondjuk azért ők ilyenkor két tűz között vannak, nekik sem olyan egyszerű, anyukát nem akarják bántani, mert az ravasz módon olyankor picsog a kisfiának, aki megsajnálja

A feleség meg lehordja a férjét, amiért nem képes átlátni az anyján és helyretenni kicsit

Nem egyszerű :D

2022. febr. 17. 20:41
 15/50 A kérdező kommentje:

#13 anyukám nagyon jó emberismerő egyébként velem ellentétben, szóval ismét igaza volt.

Valahol azért reméltem hogy mégsem, mert nekem hiányzik az az időszak mikor jóban voltunk, én amugyis nyugodt természetű vagyok, szeretem a békességet, de ez a kapcsolat így most olyan, mintha folyton egy kavics lenne a cipőmben ami egy perc nyugtot sem hagy és nagyon idegesít, hogy nem tudok rá megoldást, csak az elszigetelődést

2022. febr. 17. 20:44
 16/50 anonim ***** válasza:
85%
Na de az asszonynak se egyszerű, és a pasik tutyimutyisága felesleges feszkókhoz vezet.
2022. febr. 17. 20:44
 17/50 A kérdező kommentje:
#16 na ezzel 100%-ig egyetértek!!
2022. febr. 17. 20:46
 18/50 anonim ***** válasza:
94%

43 évesen, egy 4 éves nagyanyja, azért ez nem semmi! :D

Lehet hiú és nem akarja, hogy az unokája nagymamázza.

Nem tudom mennyire jó nő, hogy ez zavarja, de akárhogy is nézem ez nagyon beteg, de nem egyedi.

Nem egy, nála öregebb, értsd 50+-os nőtől hallottam, hogy ő nem akart még nagymama lenni, megkérdezhették volna. :D

Azért is jöttetek ki jól, mert fiatalon szültetek mindketten és azért egy 30-as nő még rugalmasabb a kis menyével, mint egy 50-es.

Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi.

2022. febr. 17. 21:00
 19/50 anonim ***** válasza:
94%
Akkor kérje meg az unokáját, hogy hívja a keresztnevén, de ne akarja hogy anyának hívja. Tök beteg hogy hiúságból összezavar egy gyereket.
2022. febr. 17. 21:03
 20/50 A kérdező kommentje:

Nem nevezném jó nőnek 100 kiló fölött van, de nem is emiatt, hisz ez sem kizáró ok, inkább azért nem nevezném annak, mivel ő elég szar életmódot élt mindig is, így szegény úgy néz ki, mint egy 60 éves és nem túlzok

2022. febr. 17. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!