Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más anyósa is csinált ilyesmit?

Más anyósa is csinált ilyesmit?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kislányom, párommal anyóshoz közel lakunk (egy háztömb választ el minket), mikor ideköltöztünk pár éve, rendszeresen anyósnál voltam a kislányommal, mert jól esett a társasága, nagyon jóban voltunk mindig is. Valami viszont megváltozott, mikor megszületett a kislányom, de csak később raktam össze a képet.

Tehát sokszor mentem át anyóshoz kislányommal és egyre többször vettem észre, hogy anyós mintha ki akarná sajátítani a lányom. Egyre furcsább volt a dolog, odáig fajult, hogy saját magát anyának szólította a lányom előtt, engem meg mamának :D az elején eljátszotta, hogy véletlen összekeverte, később viszont, sok olyan alkalom volt, mikor azt hitte nem hallom mit mond a lányomnak (pl kint voltam a konyhan ők meg a szobában) de hallottam ahogy mondja neki "te vagy az én szép kislányom, anya csinál neked finomat" stb stb :D morbidnak találtam és többször szóltam rá, hogy azért nem kéne összezavarni a gyereket... Sokáig tűrtem, de végül hatalmas vita fajult ezekből és egy évig egyáltalán nem beszéltem vele.. Nagyon hosszú lenne elmesélnem miket csinált még, én nem haragszom meg könnyen, de hatalmasat csalódtam benne teljesen rosszindulatú lett velem, pedig én mindig is örültem, hogy ilyen kivételesen jó vele a kapcsolatom. Mélységesen rosszul esett, de ez van. Azóta persze kibékültem vele és mondtam neki, ha tovább csinálja ezeket, akkor végérvényesen befejeztem vele, akár lányom nagymamája akár nem. Azóta ehez tartja magát és megjátszásos alapon jóban van velem... Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mi az istenért kell így viselkednie?

2022. febr. 17. 19:49
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Többek közt ezért sem értem, miért nem fogadja el a nagymama jelzőt, mikor ő maga úgy is néz ki és úgy is viselkedik.
2022. febr. 17. 21:08
 22/50 anonim ***** válasza:
93%
ANyós egy kicsit megzakkant, űgy tűnik, nagyon hiányzik neki egy gyerek. Ha 43 éves, még szülhet.
2022. febr. 17. 21:27
 23/50 anonim ***** válasza:
39%
Ezt a kérdést még hányszor írod ki? Már volt
2022. febr. 17. 21:32
 24/50 anonim ***** válasza:
83%
43évesen még felcsináltathatja magát, és akkor lesz neki kisgyereke... Mondd meg neki... :-D
2022. febr. 17. 21:34
 25/50 A kérdező kommentje:
#22 igen nagyon sokszor emlegeti, hogy ő még nyugodtan szülhetne stb, de nagyon ellustult az évek során és szerintem azért sem akarja.
2022. febr. 17. 21:36
 26/50 A kérdező kommentje:
#23 tényleg volt? Kár hogy az akkori kérdező nem ír ide nekem valamit, amiből tudnám hogy legalább nem vagyok ezzel egyedül :D
2022. febr. 17. 21:37
 27/50 A kérdező kommentje:

#24 ezt az anyukám is mondta 😂 viccen kivul egyszer mérgemben ezt mondtam neki

Nem szólt rá semmit

2022. febr. 17. 21:38
 28/50 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy szeretett volna egy kislányt, de nem lett neki. Ettől függetlenül, nem normális a viselkedése.
2022. febr. 17. 22:09
 29/50 A kérdező kommentje:

#28 igen szegény nagyon szeretett volna egy kislányt, ehelyett lett 3 fia

Ha nem viselkedne így, sajnálnám emiatt

Bár én úgy voltam vele, hogy fiúnak ugyanannyira örültem volna mint lánynak

2022. febr. 17. 22:13
 30/50 anonim ***** válasza:
91%
Így hogy lesz nyugdíja, ha nem dolgozik?
2022. febr. 17. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!