Férjem és anyám nem jönnek ki, csúnyán összevesztek.
Hogy lesz ezután?
Figyelt kérdés
17 éve vagyunk együtt a férjemmel, 15 éve vagyunk házasok. A családjaink értékrendje nagyon különbözik. 11 éve apum meghalt, ő volt a közös pont, aki mindenkivel kijött. Anyukám azóta egyedül él és a vallás felé fordult, ami mélyítette az ellentétet. Amíg a gyerekeink kicsik voltak, nem volt gond, de ahogy nagyobbak lettek a férjem kezdte egyre nehezebb viselni anyám puszta lényét is. Néhány hónapja egy családi összejövetelen anyám egy nagyon szerencsétlen, megjegyzést tett anyósom szórakozási szokásaira, amire anyós és férjem nagyon megsértődött. Anyósom kijelentette, hogy többet nem hajlandó egy helyiségben tartózkodni anyámmal. Anyukám észre sem vette, hogy ennyire megbántott valakit. Én mondtam el neki, hogy a megjegyzése nagyon nem volt helyes, mire írásban megpróbált bocsánatot kérni anyósomtól. Férjemtől szóban próbálta meg ugyanezt, aminek iszonyatos adok-kapok lett a vége. Többet egyikük sem akarja látni a másikat. Nekem megszakad a szívem, és nem tudom mit tegyek. Gyerekkoromban senkivel nem volt ilyen viszonya a szüleimnek, így nincs mintám, hogyan kezeljem a helyzetet. Próbáljak békíteni, vagy fogadjam el, hogy mostantól így leszünk?
Nem kell békíteni ket, hanem inkább el kell fogadni, hogy anyukád egy bnkó, akiből mindenkinek jogosan van elege. Pech, de ez az igazság.
Nekem exem anyja volt valláskárosult, ne tudd meg, hogy mennyire utáltam őt a kéretlen megjegyzései meg térítgetései miatt.
2022. febr. 15. 09:02
13/17 A kérdező kommentje:
Férjem családja összejöveteleken rengeteg rövid italt fogyaszt, erre tett anyám egy kéretlen megjegyzést. Nem hallottam konkrétan mit, nem voltam ott, így ebbe nem is mennék bele.
Nem nála voltunk, nem ő vette az italt, nem volt oka és joga bármit szóvá tenni, még akkor sem ha egyébként volt benne igazság.
2022. febr. 15. 09:26
14/17 anonim válasza:
Hát nincs bántóbb, mintha valakinek igaza van. Férjed is alkoholista?
2022. febr. 15. 10:08
15/17 anonim válasza:
Anyukádnak is kellene mértékkel egy kis kontyalávaló, nem.lenne annyira befeszülve és ítélkezne a nagy szentfazék véleményével.
Én sem szeretem a nagy piálósokat, de akkor nem mennék oda és nem tennék megjegyzéseket.
Anyukádnak kellene egy kis szex, hogy ellazuljon. :D
2022. febr. 15. 10:45
16/17 anonim válasza:
Mennyi az a rengeteg? És milyen italok?
Részegek? Agresszívek?
Anyád mit keres ott, ha nem bírja?
2022. febr. 15. 10:46
17/17 anonim válasza:
Szia! Hasonló kérdést írtam ki ma, aztán megtaláltam a tiédet. Anyum nagyon kritikus, a férjem meg indulatos, és minden apróságot magára vesz, a lényeg ugyanaz, nemrég összevesztek. Csak az én anyám nem is látja be, hogy mit mondott rosszul. Nem tudom mit csináljak, mert szeretném, ha normális lenne a viszonyuk, de hiába beszélek mindkettővel. Ti jutottatok azóta valamire?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!