Hogyan illik köszönni?
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk párom is, és én is.
Az ő szülei 40 (az anyja) és 46 (az apja)
Az apjának nyilván jó napot/jó estét, de mivel nem is tegezem őket és annyira nem is vagyunk közeli viszonyban mehet az anyósjelöltnek is jó napot?
2022. jan. 21. 11:12
11/24 anonim válasza:
Első találkozáskor mindenképpen "Jó napot kívánok!". A "Csókolom!"-ot fiatalos emberek rossz néven vehetik, meg ugye valójában még tényleg nem is öregek. Aztán ahogy beszélgettek, s elmélyül a kapcsolat a pároddal, s a szüleit is megismered, lehet egyszer azt mondják, hogy tegezheted őket. Attól kezdve viccesen úgy is köszönhetsz, hogy "Szia, Anyuka/Apuka!".
12/24 anonim válasza:
Nem értem az anyósnak miért kéne másképpen köszönni.
13/24 anonim válasza:
Én is azt nem értem, hogy miért kell az anyósnak máshogy köszönni...
14/24 anonim válasza:
Lehet hogy pasi a kérdező, és úgy gondolja, egy nő felé másképpen illene tisztelettel köszönni.
15/24 anonim válasza:
Nyilván arra vonatkozott a kérdés, hogy nem kéne-e csókolomot köszönnie.
Férfi nőnek köszönhet így, de másik férfinak nem. Ezért tett különbséget a kérdező.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem, nő vagyok!!
Es en mint 20 eves no hogyan koszonjek a 40 éves párom anyjának. :D először mikor talalkoztunk úgy koszontem hogy csokolom (az apjanak is) ami szerintem nem annyira volt ciki, de igy utolag visszagondolva verciki 🤣🤣🤣🤣 azota mar jonapotot koszonok mindkettonek
2022. jan. 21. 13:59
17/24 anonim válasza:
Jó reggelt / napot / estét. Teljesen jó köszönés.
18/24 anonim válasza:
A sok magázás mellett pijjogónak üzenem h itt vagyok én, karcolgatom a 40et alulról, párom szüleit saját magam szerint kezdtem el tegezni, mivel ők is tegeznek engem, én meg már nem fostos valagú gyeeek vagyok, hogy a csendőrpertu megfelelő lenne, ezért el6ároztam, h aki tegez, azt én is, aztán most karácsonykor mondták h szia, meg én is mondtam, h szia. Senki nem nyürrögött rajta. Szóval az én esetemben jó lesz az eztàn sziànak is, mindenkivel.
19/24 anonim válasza:
Egy 20 éves nő ne mondjon Csókolomot senkinek.
Jó napot kívánok.
20/24 anonim válasza:
A "jó napot, reggelt, estét" minden helyzetben üzembiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!