Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós és ex. Hogyan kéne...

Anyós és ex. Hogyan kéne kezeljem? Normális?

Figyelt kérdés

Anyósom nagyon szerette a fia exét... sokkal jobban mint engem, aki már a menye vagyok.

Folyton kitalál valamit hogy kapcsolatba kerüljenek, általában fölösleges műanyag vackokat rendel tőle, és találkoznak amikor elveszi. A Facebook likeolgatásokról, uzenetekrol nem mondok semmit mert nyilván mindenki azt likeol amit akar, de élőben is muszáj? Normális ez? Eddig nem reagáltam erre semmit, próbáltam elengedni, nem is foglalkozni vele, de mostmár valahogy kicsit zavar. Velem van a baj és nem kellene zavarjon?!

2022. jan. 13. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Engem is nagyon szeretett a majdnem anyósom. Sírva hívott fel, amikor a féreg fia szakított velem. Sajnos adta alám a lovat, hogy a fiacskája csak maga alatt van stb. (Nem mennék bele a részletekbe) szóval én bolond még meg is alázkodtam annak a tetűnek, de tudom, hogy az anyja csak jót akart. Én is nagyon szerettem, de nem tartom vele a kapcsolatot a félreértések elkerülése végett. Fáj a szívem, hogy a szülinapjára sem mertem írni, de nem akartam, hogy a tetű azt feltételezze, hogy az anyján keresztül próbálkozok ő főnyereményét visszakapni. Azóta a féregnek lett új nője, gondolom azzal is rendes az anyja. Szóval mi szerettük egymást a majdnem anyósommal, mégsem tartjuk a kapcsolatot semennyire sem.
2022. jan. 13. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
32%
Nézd nem az anyóshoz készülsz hozzámenni, nem az a lényeg hogy vele jól kijöjj.
2022. jan. 13. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk arról szólt a barátságuk, hogy engem mocskoltak és kitaláltak mindenfélét, hogyam tartom sakkban a párom, tiltom, manipulálom. Na, az nem normális..
2022. jan. 13. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
85%

Át tudom érezni amít írsz

Nálunk az egész família nagy rajongója az exnek

Pedig példásan kíszurt kizsákmányolt a a férjem akit a vàlása után ismertem meg

Imádattal rajongva újságolnak mindent a férjemnek aki hallani sem akar róla de ez van

Jó magam ezt úgy kezelem ahol nem szeretnek oda én nem megyek és nem úgy gondolok rájuk mintha bármi közöm lenne hozzájuk

Ott van nekik az ő drága menye sogornője

Igy már nem esik rosszul semmi!

2022. jan. 17. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!