Hogyan kezeljem normálisan ezt a helyzetet?
A barátom anyukája alapjáraton nagyon kedves nő, elfogadott, jól kijövünk, DE!
Folyton főz és tukmálja ránk a kaját, mintha én nem tudnék főzni, vagy rosszul csinálnám. Karácsonykor pl jó előre kitaláltuk a menüt, bevásároltam hozzá, erre szenteste előtti nap felhívta a barátomat, hogy csinált egy csomó féle ételt és vigyük el tőle... Mikor direkt meg lett mondva, hogy nem kell főzni, mert amúgy meg folyton panaszkodik hogy mennyire kifárasztja a főzés és mindene fáj.
Tegnap is direkt főztem, mert barátom mondta hogy kifogyott a kajából (még nem élünk együtt), ma viszem neki. Erre ma reggel írja, hogy ne csináljak kaját mert az anyja főzött...
Kezdek ettől besokallni, mert amúgy meg emiatt sokszor megrohad a kaja a hűtőben mert nem bírja megenni, én meg dobom ki a pénzt az ablakon. De ha meg azt mondja az anyjának hogy nem kell a kaja mert van, előadja a nagyhalált,hogy mennyit dolgozott ezzel fájós lábbal, és nem értékeljük. Fuuuuu.
Jaaa, hogy nem éltek együtt.
Oké, akkor meg mi a bajod? Főzöl magadra, anyuci meg főz az önellátásra képtelen FELNŐTT kisgyerekére.
Elméletben még nem, gyakorlatban 7/5 napot együtt vagyunk, együtt vásárolunk, együtt eszünk, plusz neki van egy kisfia. Távkapcs miatt még 1 hónapot ingáznom kell.
Nem akarok senkivel versenyezni, csak kellemetlen, hogy magánakciózik az anyukája, és úgy állítja be, mintha én nem főznék nekik és tonnaszám gyártja a kaját, aztán meg azzal jön hogy mennyire elfáradt, alig tud menni és ssiránkozik, aztán érezzem emiatt szarul magam. Az én anyukám egyszer nem csinált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!