Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kezeljem normálisan...

Hogyan kezeljem normálisan ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

A barátom anyukája alapjáraton nagyon kedves nő, elfogadott, jól kijövünk, DE!

Folyton főz és tukmálja ránk a kaját, mintha én nem tudnék főzni, vagy rosszul csinálnám. Karácsonykor pl jó előre kitaláltuk a menüt, bevásároltam hozzá, erre szenteste előtti nap felhívta a barátomat, hogy csinált egy csomó féle ételt és vigyük el tőle... Mikor direkt meg lett mondva, hogy nem kell főzni, mert amúgy meg folyton panaszkodik hogy mennyire kifárasztja a főzés és mindene fáj.

Tegnap is direkt főztem, mert barátom mondta hogy kifogyott a kajából (még nem élünk együtt), ma viszem neki. Erre ma reggel írja, hogy ne csináljak kaját mert az anyja főzött...

Kezdek ettől besokallni, mert amúgy meg emiatt sokszor megrohad a kaja a hűtőben mert nem bírja megenni, én meg dobom ki a pénzt az ablakon. De ha meg azt mondja az anyjának hogy nem kell a kaja mert van, előadja a nagyhalált,hogy mennyit dolgozott ezzel fájós lábbal, és nem értékeljük. Fuuuuu.

2022. jan. 12. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem éltek együtt, akkor eleve nem anyósod. A fiának főz, aki egyedül él és örül neki. Ha nem, akkor szóljon a kisfiú, hogy nem kell.
2022. jan. 12. 18:29
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Jaaha, hogy nem éltek együtt... akkor a 10-es válaszom ignoráld. Én csak túltoló anyósomat kezelem így, jobb, mint veszekedni. Te minek főzöl annak, akinek van kajája?
2022. jan. 12. 18:30
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Lesz itt meg mas baj is, ha a parod keptelen hasznalni a nem szot es nem megy szembe az anyjaval. Ez jelenleg a legkisebb baj szerintem.

Egyebkent meg torne a halal magat, egyutt se eltek. Komolyan kerdezem, minek ez a felhajtas?

2022. jan. 12. 18:36
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Én sem értem mit nyüzsögsz a kajáddal? Kinek és mit akarsz bizonyítani? Nem a te dolgod etetni a pasit, helyébe szállítva a kaját. Vagy valami versenyre hívtad ki az anyját, hogy ki főz jobban a pulyának? De most tényleg!
2022. jan. 12. 18:42
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Ne főzz akkor! Szerintem ő nem rosszindulatból csinálja, csak kedveskedni akar. Ha a szüleivel él, akkor gondolom az anyjának evidens, hogy főz és ad belőle a gyerekének.
2022. jan. 12. 19:08
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg gáz, hogy a palid nem tud önmagára főzni. Külön él, de mutti főz még mindig rá..

hát nekem ilyen pali se kellene..

2022. jan. 12. 19:28
 17/22 kovpet ***** válasza:
81%

"mert barátom mondta hogy kifogyott a kajából"

Akkor talán rendeljen vagy készítsen magának?

2022. jan. 12. 19:57
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

Csatlakozom: ha nem is éltek együtt, mi a retkes búbánatért hordasz oda kaját? Az más kérdés, hogy a fiúcskától übergáz, hogy annak ellenére hogy a szüleitől elköltözött (ha jól értem), még mindig folyamatosan az anyja kajáján él, és ha az elfogy, akkor meg neked nyafog, hogy éhes. Saját magát nem tudja megetetni? Hány éves, négy? A popsiját kitörölni is az anyjával felváltva jártok át?

Ha az lenne a gond, hogy anyós annak ellenére nyomja a kaját, hogy együtt éltek, rendszeresen főzöl/főztök, és amúgy a pasid is képes az önellátásra, de anyuka mindenáron úgy akar tenni mintha nélküle éhen halnátok, akkor megértenélek.

De jelen esetben anyukának - amellett, hogy ő maga tényleg egy fontoskodó mártír - úgy tűnik, a kisfiával kapcsolatban azért valamelyest igaza van: tényleg életképtelen, és elpusztulna éhen egy bolt előtt, a zsebében egy fizetéssel.

Mondjuk erre nem az a megoldás, hogy akkor kihelyezünk neki kaját, mint télen az éhező erdei vadaknak, hanem az, hogy megmondjuk neki, hogy oldja meg magának, ne legyen már nyomorult. Nyilván az anyja nem fogja ezt szorgalmazni, mert az az élete értelme, hogy a seggét nyalja. A pasid meg kényelmesen hagyja, mert egy nyámnyila, elkényeztetett kis nyomi.

Én egy szál sültkrumplit sem vinnék oda, de a szextől is elmenne a kedvem ezzel az ovissal.

2022. jan. 12. 20:45
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom eldönteni, hogy a pasas debil vagy zseni…

Egyedül él, nem főz magára, de az anyja is ingyen hord neki kaját, meg a külön lakó csaja is…

2022. jan. 12. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

A lófxt szeretetből, szimpla hatalmi játszma, amit anyósjelölted csinál.

Én megmondanám neki, hogy amikor vendégül lát minket, szívesen vesszük, ha főz, egyébként saját! háztartást vezetek, pont. És majd szólok, ha kell kaja.

Egyébként, nyugi, ez fog menni, míg ki nem állsz magadért és össze nem vesztek, mert ő majd akkor is hisztizni fog.

Elfogadod, kidobod - mi a franc? Ja, nehogy véletlenül kiállj magadért, inkább lapítasz.

2022. jan. 13. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!