Hogyan reagáljak arra,hogy anyósom és apósom beleszól a dolgokba?
Azt érzem folyamatosan,hogy kifogást vagy féltékenyek a szülei,hogy otthon legyen inkább,mint nálam, pl eljön pénteken,de másnap délre vigyem haza,mert tanulnia meg segítenie kell meg ilyenek,erre mondja a barátnő hogy semmit se csinál,tök semlegesen beszélget vele anyukája és ő sem érti ezt,meg sír
Egy ideje együtt voltunk mikor volt egy szakítás sajnos,akkor volt neki egy rossz kapcsolata,de ott nem szóltak bele,sőt még aztmondták nyeljen kicsit, holott tudták gáz van és nem kicsit..Vége lett. Tökre örültek állítólag mikor,tudták mi újra együtt,mert én legalább oda figyelek rá, normális vagyok stb stb.
De egyszerűen azóta folyamatosan hogy mit csináljon mikorra vigyem haza.
Anyukája elvált van párja,de ott nem az igazi a kapcsolatuk
És ezt nem értem,hogy a lányának se legyen akkor jó? Nem tiszta ez valahogy. Külön házba nem tudunk költözni sajna,nálunk annyival jobb,hogy iker családi elég nagy,itt külön van kb azért minden
Szivem szerint be olvasnék nagyon,úgy vagyok vele letojom,aztán max meg utálnak és akkor lesz indok rá
Itthon a körülmények meg normálisak
Úgy tűnik ebből a katyvaszból, hogy amikor otthagyott a nőd és egy ideig egy másik faszi dugványozta, az a kapcsolat jobban tetszett az anyóséknak.
Amikor viszont arra a pasira is ráunt és -jobb híján- visszament hozzád, csalódottak lettek a szülei, hogy már ismét veled kavar, pedig abban a hitben voltak, hogy végleg megszabadultak már tőled.
Azt várják, hogy felbukkanjon egy újabb pasas aki majd elszereti tőled.
Erre minden esély meg is van hiszen mint írtad még tanul a lány, ergo még előtte az élet...
Na, valahogyan megértem, hogy nem kedvelnek.
Én is a falra másznék az ilyen buta embertől, mertha így kommunikálsz, ahogy írsz... na, no comment.
Már azt hittem én hülyülök, mert alig lehetett megérteni mi a fenét akarsz...
De a lényeg, amit sikerült kihámoznom a katyvaszból és előttem is leírták:
Buta vagy, mint a şeģģ és alig várják, hogy újra az előző pali kezelje a lányukat.
A csaj meg jobb híján veled éri be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!