Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez még belefér?

Szerintetek ez még belefér?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt.

Ez idő alatt bőven volt időm megismerni a családját.

Már kezdetekben ha eljött hozzám pár napra, akkor is minden nap írt neki, mindig volt valami oka amiétt kereste.

Aztàn plussz az volt feltűnő, hogy aznap mikor ment haza a párom, akkor mindig hívta az anyja haza hamarabb mert ezt meg azt kell csinálni.

Tudni kell azt, hogy nincs velük a férje, elváltak és csak a párom van vele.

Ketten vannak.

Nincs meg a jogsija még az anyjának, ezért mindig a párom viszi ide oda, és mindig van valami amit pont akkor kell csinàljon mikor még nálam maradhatna kicsit a barátom. És ezt mondtam is neki, hogy kicsit zavar hogy minden egyes alkalommal siet haza mert valami közbejött az anyukának és szüksége van a fiára.

De azzal jön, hogy ez még belefér, tehát ő ezt tűri.

Ezek után én hogy mondjam hogy ez nem normális ha ő nem veszi észre hogy az anyja nagyon rángatja a szálakat a háttérből?!

Valakinek hasonló sztori? Ti ezt hogy oldanátok meg?

2022. jan. 3. 19:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%
Én viszont úgy gondolom egy felnőtt nőnek nem kellene ennyire a gyerekére függnie..
2022. jan. 3. 20:36
 12/34 anonim ***** válasza:
84%
De miben van rá szüksége? Miért kell hazasietnie? Nem mindegy, hogy minden hülyeségért hazahívja, vagy pedig előre betervezett/megbeszélt munka, feladat miatt megy haza.
2022. jan. 3. 21:07
 13/34 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerü: Választás elé állítod aztán vagy vele vagy nélküle tovább.
2022. jan. 3. 21:15
 14/34 anonim ***** válasza:
90%
Azért a mai világban 21 évesen azt se várjuk már, hogy mindenki önálló egzisztenciával rendelkező sikeres úriember legyen :D
2022. jan. 3. 22:14
 15/34 A kérdező kommentje:

Általaban ezek kis egyszerű mindennapi dolgok.

Úgy dolgozik a barátom hogy pár nap szabad,pár nap meló,és olyankor akarja kihasználni az anyukája is az alkalmat,amikor a fia úgymond otthon van.

Az az érzésem,hogy osztozkodnom kell,és ezzel még nem is lenne baj,ha pl megoldanák úgy,hogy velem is lehessen legalább 1-2 napot nyugodtan. Hisz ők mégis csak többet vannak együtt..

Valahogy az az érzésem,hogy konkurenciát lát bennem az anyuka,és magának akar sok figyelmet.

Onnan jött az ötletem,hogy itt is rákérdezek erre,hogy ma pl kocsikáztunk a városban,és 3 napig nálam volt a pasim,én vidéken lakom.

És meglátta az anyuka a kocsit ,hívta a párom,neki le volt némítva a telója.

Nem sokra rá észre vettük,hogy áll azbútszélén és néz minket,elindultunk felé,mire ő elkezdett menni tovább. Dudált neki a párom,hogy szálljon be,erre fel hátra se akart fordulni. Aztán valahogy beszállt,de egy "sziasztok"-t nem tudott volna mondani.

Azért vágta magát durci üzemmódba,mert nem vette fel a telefont a fia.

Sokszor az az érzésem,hogy túl türelmes vagyok hozzá,és hogy ideje lenne beszélnem vele négyszemközt erről.

Mert ugye bár a párom elnézi ezeket neki mert az anyukája,de hozzám is húz,hisz 3 éve tapossuk együtt az utunkat.

Így elhiszem,hogy neki se könnyű.

Gondoltam ezt még így megosztom veletek.

2022. jan. 3. 22:14
 16/34 A kérdező kommentje:

Amit a fentiekben elfelejtettem részletezni az az hogy miért hívja hamarabb haza.

Pl el kell menni még vásárolni pár solgot,mert másnap dolgoznak,és legyen otthon kinden,vagy anyukának kell elmenni valahová és akkor nincs aki elvigye,vagy épp a nagyszülőkhöz mennek egyet meg hasonló dolgok.

De minden egyes alkalommal ez már túlzás. Én nem hiszem el,hogy 2 napot nem tölthet velem el reggeltől estig..

Volt olyan is,hogy azt vágta a fejemhez a barátom,hogy nem lehet csak az enyém,rajtam kívül még meg van a saját élete is az anyjával és a család többi tagjával. Ezt azert nem ertettem mert,nem sajátítom ki,sőt mindig elnezem ha elsiet,vagy valami lesz.

Tehát egy héten találkozunk max 3x

.. valahogy mintha az anyjq kezét látnám emögött is.

De ahogy írtátok,vagy változtat,vagy én lépek..mert ez sok kezd lenni

2022. jan. 3. 22:19
 17/34 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nem kell emiatt elhagyni a párodat mert az édesanyjával szeretik egymást. Ketten élnek, valamennyire össze nőttek és az anyukája rá van utalva. Az anyuka nem a konkurenciát látja benned, de valószínű ő azt érzi, hogy miért kell otthagyja őt több napra a fia ha találkozni akar a baratnőjével. Miért nem mész el te hozzajuk? Miért nem vagy te náluk több napot? Így senki sem lenne egyedül és lehet meg jó kapcsolatod is lehet a végén az anyós jelölttel. Természetesen nem azt mondom hogy teljesen normális hogy anya fia nagyon össze van nőve, de a leírtak alapján nem hinnem hogy olyan durva a dolog inkább egy kicsit te latsz többet bele.
2022. jan. 3. 22:24
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
21 éves, még bőven nem önállósult az anyja mellől, aki ezt nem is segíti elő. Nem kéne ennyire a fiára támaszkodnia, mert nagy meglepődés lesz, amikor a fia munka vagy lakás miatt messzebb költözik. Akkor hogy oldja meg az életét? Az is megoldás,ha sosem válnak el, de ahhoz neked barátnőként van némi közöd. Most még elfogadható (vagy ahhoz közeli) ez az állapot, de később már neked is alkalmazkodnod kell, ha vele maradsz. Arról beszéltetek, hogy hogyan képzeli a jövőt? Anyukát is viszi magával, amikor családot alapít? Akar egyáltalán külön költözni tőle?ha igen, képes nemet mondani a sajnálkozó anyjának? Mennyire számít a képletben a te véleményed? A válaszok alapján el tudod majd dönteni, vele maradsz-e vagy sem, de az időt húzni felesleges várva a változást.
2022. jan. 3. 23:11
 19/34 anonim ***** válasza:
84%

Hagyd a fenébe.

Az, hogy naponta beszélnek, még talán ok, de az, hogy hazarángatja őt, meg direkt alád tesz a nő, a pasika meg ugrik, már nem az.

2022. jan. 4. 06:26
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
az anyukája rá van utalva - mivan?! Egy felnőtt nőről beszélünk! Nehogy már ne legyen képes önállóan elmenni boltba, stb. ÉRdekes, ez többmillió nőnek sikerül, és nem a fiacskát ugráltatja.
2022. jan. 4. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!