Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez szerintetek belefér a...

Ez szerintetek belefér a szellemességbe (amellett, hogy nem szép ilyet mondani), vagy színtiszta bunkóság?

Figyelt kérdés

Két pasi meg egy kicsiben mondta Charlie az anyjának, hogy "nem elég fekete a lelked?", meg az anyjára utalva kérdezte egy eladótól, hogy "tartanak Chanel666-ot?".

Nekem a nagynénémmel hasonló a viszonyom, és ezért nagyon jót nevettem ezeken, én sajnos nem vagyok jó az improvizációban.

17/F.

2021. jan. 2. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Már tettél fel ilyen kérdést, beböfögtef neki hogy fekete a lelke és besértődött. Akkor sem tartottak királynak és most se fognak...
2021. jan. 2. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem ertem mi a poen.
2021. jan. 2. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es, én még nem tettem fel ilyen kérdést, ne kezdjük el mi a kötélhúzást, hogy "te tettél már fel ilyet". De a kérdés linkjét elküldhetnéd, ha te már láttad. De ezekszerint szerinted csak bunkóság. Válasz a kérdésemre.

2-es: Charlie nem magyarázta el közben, de a fekete lélek gondolom a gonoszságra utal, a 666 meg az ördög száma.

2021. jan. 2. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
De ott az anyja vevő is az ilyen poénokra, vissza is adja nekik ezt a saját kis megjegyzéseivel. Na, nem mindenkivel lehet ám ezt.
2021. jan. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!