Jövendőbeli anyósom uszít a vőlegényem ellen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk és most karácsonykor megjegyzéseket tett a vőlegényem külsejére, hogy ha nem változtat rajta, akkor nem jönnek az esküvőre. Ezeket nem reszleteznem, de a lényeg, hogy mindezt az ő háta mögött mondta nekem. Szerinte, ha rávettem az esküvőre, akkor ezt is el tudom érni, hogy változtasson a külsején. Egyébként nekem nagyon tetszik a megjelenése, igényes és jól néz ki, mások szerint is, de az anyja nagyon konzervatív. Ezt leszámítva viszont le se szarja az esküvőt, teljesen közönyös azzal kapcsolatban, semmilyen érdeklődést sem mutatott, még a gyűrűm is alig nézték meg. Pedig 10 éve együtt vagyunk, szóval nem egy elhamarkodott döntés ez.2021. dec. 30. 08:56
11/15 anonim válasza:
Meddig tartott volna megmondani: Anyuka a fiának önmagának és maximum nekem kell, hogy megfeleljen. Nem jön el az esküvőnkre? Semmi baj,hisz nem kötelező.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, legközelebb biztosan visszaszolok, de én ilyet még sosem tapasztaltam, nem ilyen családban nőttem fel, és teljesen lesokkolt.
2021. dec. 30. 09:58
13/15 anonim válasza:
Nem kell velük szrakozni, vagy a képébe mondnai, hogy akkor nem jönnek, aztán kész.
14/15 anonim válasza:
Annak örülj, hogy nem foglalkozik az esküvőddel, de miért is kellene?A gyűrűn is mit kellene annyit nézegetni???Ezek Neked fontosak, másnak nem kell, hogy az legyen, és nem is az. A vőlegényedet remélem nem úgy vetted rá tényleg az esküvőre, abból semmi jó nem fog kisülni.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én olyan családban nőttem fel, ahol ezek alap dolgok, hogy mikor hazamegyünk (akár karácsony vagy, akár nem,), akkor èrdeklődünk egymás iránt. Most mivel a lánykérés december elején volt, azóta nem tudtunk hazamenni csak karácsonykor, nyilván nàlunk mindenki erről beszélt, mert örültek neki. Nem arról van szó, hogy engem körbe kell rajongani, de szerintem nem normális dolog, hogy egy anyát ennyire ne érdekeljen a fia boldogsága, hogy kell-e segítség a szervezésben, hogy állunk, mit hogyan szeretnénk stb. Az utolsó mondatod màr inkább nem is minősítem, mert nagyon gàz.....
2022. jan. 1. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!