hétfejű, rozsdás vassárkány az anyós, csak eleinte nem láttam a fejeit. após meg a papucsállatka.
nem beszélünk már 10 éve, majd kapnak egy szikkadt kutyagumit a sírjukra.
Kicsit félreérthető a kérdés!
"Mennyire egyezel a párod szüleivel?" - Mármint, mennyire hasonlítanak rám, vagy mennyire jövünk ki egymással?
Első nejem szüleivel nagyon jól kijöttünk! Talán abból is adódott, hogy eléggé fiatalok és fiatalosak voltak, negyvenesek.
Amennyiben az volt a kérdés, mennyire hasonlítottam apósomra, mondhatom külsőre egyáltalán nem, de természetre volt, van hasonlóság.
Második feleségem apukáját nem ismertem, meghalt házasságunk előtt. Anyósommal eleinte nagyon nem jöttünk ki! De vele mindenkinek nehéz volt kijönni, olyan magasan hordta az orrát és ebből a magasságból le is nézett mindenkit. Idővel megbékélt, onnantól barátság alakult köztünk. Pár éve meghalt sajnos. Érdekes, mert a vitáink, nézeteltéréseink ellenére hiányzik! Okos, értelmes ember volt, akinek volt tartása is. (akárcsak Sheldon Cooper az Agymenők sorozatban)
Amennyire tudom, második apósomra semmiben nem hasonlítok.
Viszont, első házasságomban született lányom férjével, vejemmel jól kijövünk. Ő viszont mind megjelenésben, mind természetét tekintve tisztára, mintha én lennék. Ezt több ismerős megjegyezte már! Lányom egyértelműen az apját kereste a féri ideálban. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!