Szerintetek is sok a párom anyukája?
*szal látszatra olyan,mintha veled élne együtt, de mindent az anyjával beszél meg.
te meg picit semmibe is vagy nézve, mellőzve vagy; nem vagy igazán fontos ott senkinek; saját magadnak talán még lehetnél, és tehát ezt úgy tudnád megadni magadnak; ha lelépsz,és nem maradsz benne egy ilyen kapcsolatban. Tiszteld má' magadat ennyire szerintem, hogy nem akarsz mellőzve, tini-szinten élni. Hanem énszerintem praktikus lehetne kilépni neked ebből a kapcsolatból, én erre gondolnék, hogy én már ki is léptem volna, ha ennyire kis önállótlan a párom. Ha nagyon szereted őt, testvéres szintű barátok úgyis lehettek, hogy nem kell együtt laknotok.
Utolsó mondatnál esett le, hogy lány írja ezeket. Legközelebb írd le hogy L, vagy F. Egyébként meg furi. Én a párom főztjét szerettem, és amikor tortát sütött hmm egy hétig azt ettem. Együtt éltek hárman?
Este kicsit add be magad, cici fixes melltartó, combfix stb. Erősen kattanj rá, vadul! Így kell ezt hidd el, ülj az ölébe és szépen vetkőztesd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!