Jogosan vagyok mérges anyósomra, megmondjam neki?
Figyelt kérdés
Anyósommal semleges a viszonyom, de beszélünk mikor hetente, két hetente jön 5 percre megnézni az unokáját. Most volt a fiam 3 éves, fel sem hívott minket, se SMS, semmi. A fia másnap felhívta, de nem számonkérés miatt, hanem hogy érdekelődjön felőle. Az igaz, hogy beteg, megfázott, fáj a torka, gyenge és sokat fekszik, de nincs a halálán, párommal is simán tudott 20 percig beszélgetni, egy SMS-re is lett volna ereje. Így utólag sem mondta hogy jaj ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, vagy boldog szülinapot kívánt volna utólag, csak annyit kérdezett, hogy milyen ajándékot kapott.Amúgy tudja, hogy mikor született az unoka.
Mit gondoltok erről? Megmondanátok neki, hogy mit gondoltok róla?
2021. dec. 9. 17:55
12/15 anonim válasza:
Tudod mit tettem volna a helyedben? Megmondtam volna a gyereknek, hogy a nagyi azt üzeni boldog születésnapot, és kész.Aztán nyilvánvalóvá vált volna, hogy annyira nem foglalkozik ezzel a gyerek, hogy felesleges is volt ezt közölni vele.
14/15 anonim válasza:
Úgy imádom, mikor a hozzád hasonlók mind a gyerekükkel takaróznak konfliktushelyzetben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!