Mièrt kellene haragudnom rà?
Nem kell rá haragudnod, nagyon rendes volt!
Anyád hülye.
"Anyàm szerint haragudnom kellene rà, de azt mondta nekem kell ràjönni, hogy mièrt..."
Persze, mert neki sincs fogalma róla, csak igyekszik mérgezni a lelked. Hánynom kell tőle!
Nem tudom mi motiválja, de beteges dolog az biztos!
Légy nyugodt, a barátod példásan járt el!
1. te beteg voltál, a párod segített, még ha ez a munkahelye miatt talán bonyodalomhoz is vezetett.
2. Anyukád a helyzet ismerete nélkül ítélkezett, és szándékosan ködösítve - hogy még véletlenül se tudd esetleg megvédeni a barátod, vagy letudni magadban, hogy az anyukádnak nincs igaza - kételyt ébresztett benned a barátod iránt, a jelek szerint elég sikeresen, hiszen még mindig ezen gondolkozol. Ez még csak az első(?) kavarása volt az anyádnak, lesz még sok.
Nekem az a tanulság jönne le ilyen esetben, hogy jóval kevesebb dolgot kellene elmondanom az anyámnak, hogy kevesebb támadási felület legyen, mert nem méltó ebben a helyzetben a bizalmamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!