Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szoktál a párod szülei előtt...

Szoktál a párod szülei előtt úgy káromkodni mint egy kocsis? Illetve szoktál böfögni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Odas.arok a kanapéjukra.

Mégis miért kérdezed?

Te így csinálod?

2021. nov. 14. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Hehe, böfögni nem szoktam, de anyósom úgy elküldtem az apja tarka faszára, hogy szerencsére azóta sem beszélünk.

Túl sokat képzelt magáról. Azt hitte, következmények nélkül szidhatja burkoltan a szüleimet, zaklathat folyamatosan telefonon, ha nem éri el pár órán belül a fiát és kopogtathat be a semmiből, hogy ellenőrzést tartson. A gyerekének lehet, hogy feltételeket szabhat, bár ő sem volt olyan hülye, hogy mellé álljon ezek után, de hogy nekem nem mondja meg, hogy hogyan kell élnem ahhoz az életem, hogy ne kezeljen ellenségnek, az teljes mértékben ki van zárva.

2021. nov. 14. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Előfordul... Igyekszek nem olyan nagyon, de a rossz szokás hatalma...
2021. nov. 14. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Simán. Fingani is, jó hangosat.
2021. nov. 14. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Káromkodás megesik, főleg ha csinálunk valamit. (Nem csak én, após is, így nem zavarja.) Fingani, büfögni nem.
2021. nov. 14. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
Anyós-após előtt csak akkor, ha nálunk vannak. Érezzék már, hogy nem otthon vannak.
2021. nov. 14. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem káromkodok, és nem szoktam böfögni észrevehetően. Igyekszem indulataimat, testi szükségleteimet diszkréten kezelni. Ha ritkán valami "baleset " történik, bocsánatot kérek, és megy minden tovább. :)
2021. nov. 20. 09:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, mindkettőt.
2021. dec. 10. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!