Szerintetek miért van, hogy ennyire fontos neki egy kvázi vadidegen? meg mindenki más első neki csak mi nem?
Adott a családunk.Anyós, após, sógornő, férjem, és én( menny,) két közös pici gyerekkel. Sógornőm nemrég bepasizott első szerelem huszonegy-két évesek.
Karácsonyi ünnepek téma jött fel, ki hol mikor akar ebédet, vacsorát tartani.
Kedvesen jeleztem anyós felé hogy mi 25-ebédet v vacsorát gondoltunk. És h őket meg a sógornőmet meghívjuk magunkhoz.
Majd ő közölte hogy ő nem tudja még, de hogy ő is tartana. De hogy a sógornőm és a pasija is legyenek ott. És percekig azt ecsetelte hogy a srác egész karácsony dolgozik. És hogy úgy kell időzíteni hogy neki mindenképpen jó legyen. És hogy anyós testvérei is majd mikor érnek rá. Mert hát ő is a családdal akarja tölteni az ünnepeket, jah meg velünk is persze. Ez elég gáz volt így.
Nem felhőtlen a viszonyunk, nagyon nem fogadják el, hogy mi önálló életet élünk a férjemmel, de ennek ellenére próbálkozok jó viszonyt ápolni. Mindig tesznek valamit, mert irigyek, nem bírják elviselni hogy boldogulunk egyedül. Nagyon mérgezőek, sajnos. De a férjem miatt tényleg próbálok kedves lenni. Csak egyszerűen felbosszant, hogy neki (mi) a férjem és az unokái (nem is én) semmit sem számítanak, de a sógornőm és egy fél éves kis románcban megismert pasas annál többet. A sógornőm természetesen a lánya, a testvérei a családja de nem dőlne össze a világ ha nem együtt lenne a nagy karácsonyi ebéd vacsora.
Legszivesebben nem is hívnám meg újra őket, mert előre látom csak a variálás nyavalygás lesz hogy nekik ez se meg az se jó.
Szerintetek jogos a rossz érzésem ezzel kapcsolatban?
Lehet. Ez is ez nézőpont.
Valószínűleg nekem azért nem szimpi ez az egész mert velünk nagyon más a viszonyuk, minket nagyon szarba se néznek. Pedig itt vannak az unokák, itt van a fia (férjem). Mégis képes arra hogy csak a lányát és a pasiját istenitse. Nekik süssön, főzzön. Mi ha megyünk készít, de nem viszi túlzásba.
A kerdezo szivet nem az uj turbekolo par pasi tagja zavarja,hanem hogy anyosa sz@rik bele mit erez a kerdezo. Ez igy ertheto ertjuk mar mi a kerdes valodi lenyege.
Akkor a kerdezo se jarjon a kedves mama kedvebe aztan kesz. Ne susson neki ne kinalja meg. Ne vegyen kulon ajandekot! Max kozosben. :)
A fiát sem szereti és az unokákst szia . Nem engem kell szeressen. Nagyon félre értettétek..
Az abszolút normális hogy a lányát szereti. De az nem h a fia és a saját unokája helyett egy pár hónapja ismert pasi az akit istenit. De mindegy is.
Szerintem ebben az esetben téged se érdekeljen anyós. Ünnepeljetek külön, nem muszáj a nagy családi ebéd. Ti külön család vagytok. Legalább sok kellemetlenségtől, és plusz munkától megkíméled magad.
Férjednek és a gyerekeknek kell kicsit szebbé tenni az ünnepet, érthető, ha rosszul esik nekik, de nem lehet megváltoztatni anyósod érzelmeit.
Egyértelmű, hogy a lánya fontosabb, a fiát és az unokáit letojja.
Gondolom örül, hogy végre a lányának is jutott pali.
Járj te is így el velük szemben.
Én a helyedben semmilyen vacsorára vagy ebédre nem hívnám őket.
Ha a banya hív, menjetek el, ha lelkileg bírjátok még, lakjatok jól, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!