Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire normális ez? Apósom...

Mennyire normális ez? Apósom 5 percnyire lakik tőlünk. Naponta többször is átjön, emelett napi többször is hívja telefonon a férjemet. Másoknál/ nálatok ez hogy van? Mennyit találkoztok/ beszéltek egyedül élő, egészséges szüleikkel?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Engem nagyon zavarna.Hasonló helyztetben vagyunk. Mióta megszületett a kislányunk átjáróház lett... a férjemet is zavarja viszont nem tudom hogyan lehetne a tudtukrahozni hogy sok. Amúgy sem vagyok oda a szüleiért,főleg az apjáért,nem szeretem ha átjön
2021. nov. 2. 12:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Zavarja őt is de sajnálja. Meg lelkileg zsarolja. Ma átjött reggel .... tiszta beteg a párom, aki a fia..meg se kérdezte mi baja...csak maga dolgát fújta...majd hazament és visszatelefonált...h nem e megyünk lángosozni...mert akkor hozzunk neki is.....
2021. nov. 2. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló a helyzet nálunk is. Após csak saját magával van elfoglalva,senki mással nem foglalkozik,még anyóssal se. Mindig mindenkit megbánt,de ezzel igazából nem tudunk mit kezdeni,megváltoztatni már úgysem lehet sajnos
2021. nov. 10. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!