Mennyire normális ez? Apósom 5 percnyire lakik tőlünk. Naponta többször is átjön, emelett napi többször is hívja telefonon a férjemet. Másoknál/ nálatok ez hogy van? Mennyit találkoztok/ beszéltek egyedül élő, egészséges szüleikkel?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 15:46
11/13 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna.Hasonló helyztetben vagyunk. Mióta megszületett a kislányunk átjáróház lett... a férjemet is zavarja viszont nem tudom hogyan lehetne a tudtukrahozni hogy sok. Amúgy sem vagyok oda a szüleiért,főleg az apjáért,nem szeretem ha átjön
12/13 A kérdező kommentje:
Zavarja őt is de sajnálja. Meg lelkileg zsarolja. Ma átjött reggel .... tiszta beteg a párom, aki a fia..meg se kérdezte mi baja...csak maga dolgát fújta...majd hazament és visszatelefonált...h nem e megyünk lángosozni...mert akkor hozzunk neki is.....
2021. nov. 2. 15:49
13/13 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálunk is. Após csak saját magával van elfoglalva,senki mással nem foglalkozik,még anyóssal se. Mindig mindenkit megbánt,de ezzel igazából nem tudunk mit kezdeni,megváltoztatni már úgysem lehet sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!