Sanyika21 kérdése:
Mit tehetnék, ha azzért, mert a lányával vagyok, az anyósom, és az apósom rendőrökkel fenyeget, mert a lányukkal vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat agyalok ezzeh, hogy mégis mi tévő legyek, de semmisem jutt eszembe, ezzért forrdultam ehezz az oldalhoz, hogy itt hátha kapni fogok rá választ. Nagyon szerettem a lányt, és már nem egyszer hívták rám a rendőröket, mert együtt vagyunk, és nagyon sok hülyeséget monndtak a rendőröknek, stb... pl:.(Elraboltam, Elszöktettem, Nem engedem hazza, stb..)., de ez minnd hazzugság, mert most is épp arra készülök, hogy ki utazzak hozzá külföldre, és ott lehessek vele pár napot, de nem tudom mi tévő legyek a szüleivel. Nagyon meg kösszönném, ha valaki tudna nekem segíteni. Megishálálnám, mert nagyon szerettem a lányt és nem akkarom elveszíteni, nagyon fonntos számomra, és neki is én, mert sok fájdalmon segítettük át egymást. Vagy, ha tudnátok valami, hivatalos személyt, (Rendőrt, Ügyvédett), vagy valakit, akivel tudnék erről beszélni. Előre is köszönöm! Még ha nem kapok váalaszt azt is. Mert megprobáltam. :/2021. szept. 20. 20:09
11/25 anonim válasza:
Vajon miért nem írja ki a korukat...ha kiírná egyből meg lenne a probléma az tuti.
12/25 anonim válasza:
Az hogy ő kiutazik külföldre (nem azt írja hogy a szüleivel utazik) a lányt meg őrzik a szülei, elég beszédes.
13/25 anonim válasza:
Gondolom valami nemt etszik nekik, de ez a kérdésböl nem derül ki hogy mi.
14/25 anonim válasza:
Ez valami szőrös nyakú troll lehet. XD Ez tuti nem komoly.
15/25 anonim válasza:
Egyszer már kiírta, 16 éves lánnyal van együtt ő 35 év feletti.
16/25 anonim válasza:
Hülye egy ízlése van a lánynak, a hapsi meg beteg.
17/25 A kérdező kommentje:
Én el tekintek a sok negatív kommenttől, és a származási utalásoktől... Én 21 éves vagyok a lány pedig 18, de et nyilván tükrözzi a felhasználó nevem. Nem is értem.... Én csak segítséget kértem....És ha mondjuk pedofil lennék, amit hangsúlyoztattak páran, akkor rendőrséghezz vagy valami hivatali személyhezz forrdulnék? Emberek vagyunk...Vannak beteg emberek, ez nyílván való...És a probléma az amit le írtam, hogy nem engedik a szülei... És nem, nem azzért mert féltik vagy bármi...Múltkor is sír, hogy hiányzok neki, és hogy ne csinnáljanak így velünk, de föl emelték a földről, és be dobták a szobába, azt közölve vele, hogy a szobájában sírjon, mert nem akkarják hallani.... Én segítségért regisztráltam, erre az oldalra, de láttom minnd hiába való. Mert több, az olyan ember, aki a rosszatt veszi észre, vagy csak szórakozásból ír ide negatív kommentekett. És igen jeggyessem a lány, már 6hónapja, ezzért így írtam ki. De azzért köszönöm a kommenteket, és hogy ennyire segítőkész magyarok között lakunk. További jó estét! :)
2021. szept. 21. 19:14
18/25 anonim válasza:
Ha igaz lenne hogy 18 a lány akkor ugye felnőtt emberek vagytok.Semmi köze a szülőknek hozzátok,alapból nem hívhatják rád a rendőrt.Legalábbis nem csinálnak semmit.Már ha tényleg igaz hogy szeret a lány.Több sebből vérzik a story...
19/25 anonim válasza:
Költözzetek össze. Elvileg 18 évesen megteheti és akkor a szülők nem tudnak semmit tenni.
20/25 anonim válasza:
Hűha...átrágtam magam ezen az értelmezhetetlen szarságon és esett is pár szintet az IQ-m tőle, de sikerült.
Tehát: Sanyika 21 éves, Rozika 18. Jegyesek. Rozika külföldön lakik és a szülei nem engedik Sanyikával találkozni. A magyar törvények szerint (nem tudom a lány hol él) Rozika nagykorú, azaz bármikor összeköltözhet Sanyikával, a szüleinek semmi beleszólása.
A rendőrös sztorit meg nem is értem, HA kamuznak a szülők, azt max 2x veszik be a rendőrök, a harmadik után már bünti jár. Hacsak Sanyika nem ferdít a valóságon, mert olyan nincs, hogy egy 18 éves lányra ráhívják a rendőrt amiért a pasijával van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!