Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kezelnétek az undok...

Hogyan kezelnétek az undok anyós-dédimama párost?

Figyelt kérdés

Van jogom eltiltani oket a gyerekemtől?

Nem akarom veluk tartani a kapcsolatot.

Gyerek előtt soha se kerestek, igazabol most se

Csak a gyerek miatt erőltetik a talalkozot

De en mar nem akarok!

7 év alatt 3x talalkoztam veluk. Szerettem volna megismerni oket de csak igergettek a talalkozot.

2021. szept. 16. 17:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
A szülő dönti el a gyerek 18 éves koráig, és pont. De miért ilyen a kapcsolatod velük? Mi az oka annak, hogy nem akarsz találkozni?
2021. szept. 17. 08:12
 12/23 A kérdező kommentje:

Azt szeretnék ha a gyerekem odaadnám nekik x óráig ugy hogy en nem vagyok ott !!

A pici meg még csak pár HETES

2021. szept. 17. 14:07
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

"A szülő dönti el a gyerek 18 éves koráig, és pont."

Hát nem. Alapesetben a szülő dönt, de ha ez a döntés nem tetszik a nagyszülőnek,vagy más kapcsolattartásra jogosultnak, perelhet. Úgyhogy a pont az itt van.

Kérdező!

Jogod van nem engedni. Nekik meg joguk van pert indítani. Erről annyit, hogy hónapokig tart, mire az első meghallgatásra sor kerül. A rokoni kapcsolattartás enm olyan, mint a szülői, tehát max havonta egy napon pár órát ítélnek meg és 3-5 evvel fiatalabb gyereknel azt is csak felügyelet mellett.

2021. szept. 17. 14:51
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Én ezen nem aggódnék, ha gyámügyhöz is fordulnak láthatás miatt, nem egyik napról a másikra hoznak ítéletet. Másrészt az nem úgy megy, hogy te viszed a helyükbe a gyereket. Nekik kell menni és nem is maradhatnak felügyelet nélkül azaz a te jelenléted nélkül.
2021. szept. 18. 15:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nekik kell menni és nem is maradhatnak felügyelet nélkül azaz a te jelenléted nélkül."

Ez így nem teljesen igaz. A felügyelt láthatás egy ilyen per után nem azt jelenti, hogy a kérdezőhöz mennek és ő felügyeli őket. A felügyelt láthatás általában a családvédelmi szolgálat erre kijelölt helységében van, ahova a szülő viszi a gyereket, majd ott átadja a kijelölt dolgozonak, és ez a dolgozo lesz az, aki a láthatás ideje alatt jelen lesz, nem a szülő.

2021. szept. 18. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem hol a probléma. 7 év alatt 3 találkozó. Ezen mit kellene tiltani?

Ha heti találkáról beszélnél megérteném..de így,kb le se tojnám.

2021. szept. 18. 20:12
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Olyan emberek jogaszkodnak, akiknek fogalmuk nincs a dologrol. Nincs minden verszerinti rokonnak lathatasi joga. Gondold mar vegig amit irtal. Lehet lepontozni..de attol meg nem lesz igaz, amit irtal.
2021. szept. 19. 00:20
 18/23 anonim ***** válasza:
41%
A szulo atadja a gyereket a kijelolt dolgozonak-ez sem igaz.
2021. szept. 19. 00:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18!

De, bizony ilyen a felügyelt lathatas.

2021. szept. 19. 06:58
 20/23 A kérdező kommentje:

7 ev alatt 3x talalkoztak VELEM

Miota megvan a pici minden héten másznának ide a gyerek miatt

Remelem igy mar ertitek

2021. szept. 21. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!