Hogyan kezelnétek az undok anyós-dédimama párost?
Van jogom eltiltani oket a gyerekemtől?
Nem akarom veluk tartani a kapcsolatot.
Gyerek előtt soha se kerestek, igazabol most se
Csak a gyerek miatt erőltetik a talalkozot
De en mar nem akarok!
7 év alatt 3x talalkoztam veluk. Szerettem volna megismerni oket de csak igergettek a talalkozot.
Ez a story így nagyon hiányos 🤔
Vagy csak én nem értem?
Jogod van, ezt tisztázzuk.
Nem etikus.
De történt amúgy attrocitás? Mi a sérelmed? Az is annak számít persze, hogy nem akartak veled találkozni. Kicsit mesélnél róla bővebben?
A nagymamának és a dédinek jogos az igénye, úgy tudom, havi egy alkalommal láthatják.
Ne várd meg, hogy pereljenek, mert te fogsz fizetni.
6os, nagy hulyeseget irtal.
Csak olyan van, hogy nagyszuloi lathatasi jog, de az valami havinszinten par ora, es azert is birosaghoz kell fordulni. De ha a szulonek van normalis indoka, hogy miert nem akarja engedni a gyereket, akkor magyarorszagon meg ezt az egy alkalmat se szavazzak meg.
Dednagyszuloi lathatasi jog meg abszolut nem letezo fogalom, szoval tole siman eltilthatja a gyereket.
Az, hogy ez etikus es okos dolog -e az mar mas kerdes.
A gyerek veszit mindenkepp, ha kevesebb korulotte a szereto felnott.
8!
Tévedés. Kapcsolattartási joga van a gyerek minden vérszerinti hozzátartozójának, a nevelő szülőjének és az ő vérszerinti rokonainak. Tehát a dedszulonek is van joga, sőt, ha élne, az ukszulonek is. Ha anyuka ott hagyná apukát, újra házasodna és elválna, akkor ennek az exnek, a nevelő apának is lenne joga a kapcsolattartáshoz. Más kérdés, hogy ritkán kérelmezik.
De ha a szulonek van normalis indoka, hogy miert nem akarja engedni a gyereket, akkor magyarorszagon meg ezt az egy alkalmat se szavazzak meg.
Megadták, pedig a férjemet anno átmeneti gondozásba vették a szülei mellől. Én nem ismertem őket, ő ragaszkodott hozzá, hogy kizárt, hogy megismerjék a gyerekek, és volt rá oka. A bíróság szerint meg hát istenem, lehet attól jó nagyszülő, hogy szülőnek alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!