Hogy mondjam el feleségemnek hogy anyósom már többször megvert és félek tőle?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 14:18
31/39 anonim válasza:
Az anyósod lehet,hogy provokálni akar, hogy visszaüss neki és bajba keritsen.Nem hiszem,hogy a feleséged nem tud róla.Tudod néha csendes viz partot mos.Ne menj már hozzá se egyedül se a feleségeddel.Hol vannak a szüleid vagy a barátaid és hány éves vagy?
32/39 anonim válasza:
Szerintem így mutatja ki, hogy mennyire szeret téged:)
34/39 anonim válasza:
A férfi nem szégyene vagy.
Amúgy vedd fel videóra.
Vagy ehhez is béna vagy??
35/39 Kései Sirató válasza:
Anyósodat legközelebb öntsd le egy vödör hideg vízzel, hogy egy kicsit csökkenjen a hevessége!
A feleségednek mondd el az igazat!
36/39 anonim válasza:
Énis hasonló típusú fèrfi vagyok mint te. Így megértelek. Viszont helyedben azt tenném feleségem elé állnék és megmondanám neki. Drágám anyudnak nehéz természete van. Folyamatosan retegésbe tart a viselkedésével. (Kitérnék rá mik ezek.) Azt is tudod menyire gyámoltalan vagyok és lénynek se tudok ártani ezért találjunk ki megoldást. (Legjobb megoldási javaslatot pedig érintette 16-os)
Ha szeret a nejed és tényleg elfogadott ilyenek akkor megfog érteni és a megoldásban is partner lesz.
37/39 A kérdező kommentje:
Anyósnál lakunk
2021. aug. 31. 12:46
38/39 anonim válasza:
Lakhatásért cserébe pofozgat, ha eltűröd, ne panaszkodj, bármennyire is béketűrő vagy. Miért nem mentek albérletbe?
39/39 anonim válasza:
A feleségednek elmondtad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!