Hogy mondjam el feleségemnek hogy anyósom már többször megvert és félek tőle?
Nagyon egyszerű. Jelentsd fel, mert ez már kimeríti a tettleges becsületsértést. Akkor már kénytelen lesz a feleséged is komolyan venni.
Amúgy nem értem ezt a „férfi létedre megvert egy nő” dolgot, amikor azt tanulja mindenki, hogy nőket nem verünk. Akkor meg nyilván a nő el tudja verni a férfit.
Ne basztassátok a kérdezőt.
Attól még nem szerencsétlen mert a társadalom arra kondicionálta a férfiakat hogy ne üssenek meg nőt "mert hogy az gyávaság"
Ha meg megütötte volna akkor meg azzal baszogatnátok hogy mennyire egy szemétláda mert hogy "erős férfi és hogy megütött egy gyenge nőt"
Kérdező én nem ítélkezek. Mond el a feleségednek hogy mi történt.
Akár rendőrt is kihívhatsz az anyósodra vagy megtíltod neki hogy meglátogasson titeket.
Ha a feleséged találkozni akar vele akkor neki kell átmennie hozzá vendégségbe vagy akkor áthívnia amikor nem vagy otthon.
Beszélj a feleségeddel szerintem erről, de azért ne szidd össze-vissza az anyját. Szerintem az is ér valamit, (ha mást nem, neked nem fáj) ha mikor próbál ütni, fog meg a kezét. Lehet ez most bunkóságnak hangzik, de mint a szemtelen gyerekek akik inkább megragadják az apjuk kezét a pofon helyett. Hátha rájön, hogy ez nagyon nem normális viselkedés.
Semmiképp ne üss vissza rendesen, még te jöhetsz ki rosszul belőle ha anyós mást mesél mint történt. Rendőrségre se mennék, mert szerintem csak a feleségeddel menne tönkre a kapcsolatod ha az ő tudta nélkül cselekedsz ilyen szinten.
Még botja is van? Ne haragudj, de nekem vicces. Úgy el tudom képzelni, hogy az öreg nyanya verekedik a botjával. Filmekben láttam ilyet.
Hát vedd el a botját és dobd ki az udvarra. Tud menni nélküle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!