Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el feleségemnek...

Hogy mondjam el feleségemnek hogy anyósom már többször megvert és félek tőle?

Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 14:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%

Hmm. Nehéz helyzet. Akkor csak állj a sarkadra. Komolyan hagyod hogy megalázzanak a saját otthonodban?

Az anyósod 100%-ig tiszteletlenül bánik veled. Az oké hogy nem akarsz visszaütni, se rendőröket hívni. Viszont az amit megended magának az elfogadhatatlan viselkedés és ki kell állnod magadért.

Másoknak engednéd hogy pofán vágjanak?

2021. aug. 28. 15:22
 22/39 anonim ***** válasza:
84%

Na, akkor nagyon egyszerű: nem beszélsz az anyósoddal, így ellenvéleményt sem tudsz megfogalmazni. Vagy beszélsz vele, és papucs módjára mindenben egyetértesz vele.

Más lehetőséged nincs.

2021. aug. 28. 15:22
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

Elmondod a nejednek, hogy mi történt, és ennek fényében többet anyóssal nem akarsz találkozni, mert nagy trauma volt neked stb.

Én nő létemre simán visszaadom a pofont...

2021. aug. 28. 15:47
 24/39 anonim ***** válasza:
84%
Azért picit maredek, nem kell visszütni, de nehogy már nem tudod kivédeni.
2021. aug. 28. 16:09
 25/39 anonim válasza:
78%
Ha ezt nem csak álmodtad, akkor legközelebb szorítsd meg atomerősen a karját, és önts rá egy pohár vagy kancsó hideg vizet.
2021. aug. 28. 16:32
 26/39 anonim ***** válasza:
81%
Elfogadom, hogy a visszaütés nem megoldás, de miért nem reagálsz a többi javaslatra? Megakadályozni az ütést vagy elkerülni vele a kapcsolatot. Emellett persze igen, mondd el a feleségének, nem értem, mi a probléma ezzel? "Nézd, Manci, anyád többször megütött, ez nem elfogadható viselkedés. Többet nem vagyok hajlandó találkozni vele."
2021. aug. 28. 19:31
 27/39 anonim ***** válasza:
83%
A lányát is pofozgatja?
2021. aug. 28. 19:36
 28/39 anonim ***** válasza:
68%
Szó nélkül visszaütnék. Így járt.
2021. aug. 28. 21:06
 29/39 anonim ***** válasza:
86%

20: "Ilyen üss vissza meg hivj rendőrt megoldások pont oda vezetnének hogy elhagyna a feleségem."

A feleséged szerint el kell tűrnöd, hogy anyósod megüt téged?

Hát, komám, ha elhagyna, csak jól járnál vele.

És az sem igaz, hogy a légynek sem tudna ártani. Tud ő ártani, csak nem tettleg.

A következőt javaslom:

Mondd el feleségednek tényszerűen, hogy mi történt. Közöld vele, hogy ezek után SOHA nem fogsz az anyjával találkozni. A ti házatokba ő nem teheti be a lábát, te pedig nem fogsz őhozzá elmenni. Ha az utcán meglátod, átmész a túlsó oldalra és elfordítod a fejedet. Ha a feleséged azt mondaná, hogy márpedig ő akkor hívja ide az anyját, amikor akarja, akkor mondd meg, hogy ha meglátod nálatok az anyját, akkor azonnal számon fogod kérni rajta a korábbi pofozkodását. Emelt hangon! Ha cirkusz lesz belőle, ne érdekeljen.

Ha a feleséged közölné, hogy ez esetben elválik tőled, akkor vállvonogatva közöld, hogy eszerint, ha idehívja az anyját, akkor egyúttal tudomásul veszi, hogy ez váláshoz fog vezetni. Ha válást akar, hívja ide; ha veled akar maradni, ne hívja. A döntés az ő kezében van.

SZándékosan nem úgy fogalmaztam, hogy ha a helyedben lennék, akkor ezt tenném. Mert a helyedben, amikor megütött volna, akkor egy kézzel összefogtam volna a két kezét, a másik kezemmel meg jó fájdalmasan megcsavartam volna az orrát és az arcába sziszegtem volna, hogy ha még egyszer csak megemeli a kezét rám, egyenként tördelem ki az ujjait.

2021. aug. 28. 21:55
 30/39 anonim ***** válasza:
71%
Ne menj az anyósodhoz egyedül. Egyébként is minek mész a nejed nélkül az anyóshoz?
2021. aug. 29. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!