Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párok, ahol nagy a korkülönbsé...

Párok, ahol nagy a korkülönbség köztetek, hogy fogadták a családban?

Figyelt kérdés
Esetünkben én jóval fiatalabb vagyok, mint a párom. A gyerekei és köztem csak néhány év a korkülönbség. Bizarrnak tűnhet, de nagy a szerelem. Az én szüleim nagyon jól fogadták ahhoz képest, hogy aggódtam. Viszont félek, hogy a párom szülei nem fognak komolyan venni a korkülönbség miatt. Nem nekik kell megfelelnem de szeretnék velük jó viszonyt kialakítani. Hasonló párkapcsolatban élőktől szívesen olvasnék tapasztalatokat.

2021. aug. 20. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nekem tök jól fogadták azt mondták hogy őket nem érdekli a korkülönbség persze hogyha 26 év vagy ilyesmi akkor így nem de ha ilyen például 5 8 év akkor nem szólnának semmit és persze Igen meg lehet érteni hogy jó viszonyt akarsz az ő szüleivel de lehet hogy ők is tök jól fogják fogadni
2021. aug. 20. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
1: 5év az nem nagy korkülönbség. A 20-30 év az a nagy.
2021. aug. 20. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Igen tudom pont ezért írtam hogy ha már annyi korkülönbség lenne köztünk akkor azt nem fogadnák el ezért fejtettem ki a véleményemet hogy Mit szólnának hozzá Például hogyha ennyi korkülönbség lenne akkor az én szüleimnél nem az egyes voltam
2021. aug. 20. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem jol fogadjak az max egy jo kis proba arra, hogy tényleg komoly-e a kapcsolat, vagy nem birja ki a dolgot.
2021. aug. 20. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A rokoni körben van egy ilyen nagyon nagy korkülönbséges pár. Azt hiszem kb 20 év a pasi javára. A lány szülei ugyan nem repestek de elfogadták. A pasi anyja viszont látni se akarta a nőt. A pasi 3 gyereket hagyott ott a nő miatt. Azt hiszem olyan 14 körül van most a lányuk, szóval azóta a pasi már 60 és 70 között van vhol félúton. Azóta se beszél se a csajjal, se a 4.unokáját nem látta. Csak a fiával találkozik. A "régi" családot segíti. Annyi hogy megengedte hogy az egyik lakásukban lakjanak. Mert mint kiderül a lóvé nem a pasié, hanem anyucié 😀. És bizony anyuci még mindig él és virul. A fia meg mint kiderült anyuci meg a támogató család nélkül nem annyira nagy szám mint elsőre látszott. Szóval az ő történetük én mindenki rosszul járt és mindenki boldogtalan. Bár náluk tényleg szó szerinti elcsábítás volt, annak meg sosem szokott jó vége lenni.
2021. aug. 20. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!