Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Máshol is nagy az érdektelensé...

Máshol is nagy az érdektelenség az unokákat illetően?

Figyelt kérdés
Anyósom abszolút nem érdeklődik az unokái iránt, havonta talán egyszer felhívja páromat /fiát/ telefonon de az hogy elhívna minket magától az nem fordul elő, hozzánk pedig nem jön mert nem szeret utazni. Nem egy városban lakunk de egymástól kocsival egy 20 perc max 30. Nekem ez olyan hihetetlen és legfőképp idegesítő hogy ennyire nem érdeklődik, de már kezdek beletörődni, a fiam pedig sokszor emlegeti. De az is fura hogy a saját felnőtt gyerekével sem beszél. Én a szüleimmel napi szinten, ki se bírnám ha nem beszélnénk vagy nem találkoznánk.
2021. júl. 31. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

A gyerek a szülőké, nem a nagyszülőké

Viszont ennek a szülőnek a szülője a nagyszülő. El nem tudom képzelni, hogy ne akarják látni az unokát. Mondjuk a tiéd sem lennék ezzel a hozzáállással. Szerencsére az én nagyszüleim nem ilyenek voltak.

2021. aug. 1. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Hát, attól függ. Vannak ám elviselhetetlen unokák, akiknek nem jó a közelében lenni.

Rokonságban van egy kisfiú,hisztis, akaratos, verekedős, semennyire nem nevelik, mert a kis lelke nehogy sérüljön. Ha elmennek valahova, mindig kárt okoz. Ha ilyen az unoka érthető hogy nem akarnak találkozni vele. Itt is, senki, a családból SENKI nem vállalja el a gyereket mert kezelhetetlen. A szülők meg hisztiznek hogy a kis Benikét senkire se lehet rábízni.

Ha ilyen unokám lenne én se törném magam hogy lássam.

2021. aug. 1. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Szüleim idén még nem is voltak nálunk. Apám kb. 10 éve. Egy hetet nyaraltak a gyerekek náluk júliusban, ennyi. Majd karácsonykor megyünk mi, aztán húsvétkor, kb. ennyi a találkozás. Telefonálni szoktunk, nekem kell őket hívni, mert én vagyok a gyerek, de akkor is semmitmondó dolgokról társalgunk. Nemhogy az unokák, az egy szem gyerekük sem érdekli őket, elvannak ketten.
2021. aug. 2. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Jó lenne ha az én menyem is igy gondolkodna, mint te.Nekem meg az a bánatom, hogy a menyem a kis unokámat ellenem uszitja, pedig a kisunokám nagyon szeret.Amikor ott vagyok annyira örül a kisunokám és szerintem a menyemnek ez rosszul esik.A másik pedig,hogy mindig az van amit az õ anyukája mond, helyesebben irányitja.A kisunokám a másik nagymamát nem kedveli ugy mint engem(ezt a menyem mondta).Születése óta nagyon ragaszkodik hozzám, talán a nyugalmat megtalálja bennem, vagy én nem is tudom.Sajnos ritkán látom, de mintha mindig mellette volnék ugy fogad.Nagyon szeretem és fáj,hogy a menyem ilyen rossz lelkü.
2021. aug. 3. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Bárcsak nálunk is inkább az érdektelenség lenne a jellemző 😂
2021. aug. 4. 21:36
 16/16 anonim válasza:
74%

Nálunk nincs gyerek 8év után se.

Viszont szüleimmel mindennap beszélünk mindketten, marcsak a munkánk miatt is.

Az Ő szülei 40percre laknak tőlünk, de 2x jönnek egy évbe karácsonykor meg 1x év közben, de olyankor is fél óra és mennének már. Máskor nem jönnek még akkor se ha a közelben járnak ( volt hogy a házunktól 300méterre mentek el)..

Barátnőm mi fent hónapban egy hvgt otthon alszik..én megyek néha mivel ők csak mobiloznak alszanak még tvznek egész nap, és ezzel a formával nem tudok azonosulni

2021. aug. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!