Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós miért nem a valódi...

Anyós miért nem a valódi helyzetekben segít ?

Figyelt kérdés

Első babát vártam most 6 hónapos.

Anyós felajánlotta,ha szükség van rá nyugadtan szóljunk,szívesen jön és segít,csak szóljunk,de főleg az első pár hétben, amikor főzni, mosni,takarítani kell.

megköszöntem anyósnak,hogy felajánlotta a segítségét,de az első pár hétben boldogulunk együtt a férjemmel is, mert egy pár napos babával olyan sok minden dolog nincs,eszik,büfi,pelus csere,alszik az első 4 hónap ezzel telt, nyugodt éjszakák.

Mellette én mindent online intéztem

Telefonszámla,bank, Allianz, vásárlás,simán kihozzta a Tesco, futár is kedves volt mert megkértem,hogy legyen szíves felhozzni az 5re,mivel nincs lift,mert nagyon terhes vagyok,illetve most szültem.

Terhesség alatt is ez volt a menetrend nálam.

Anyósnak már akkor nem tetszett és húzzta a száját,hogy simán teszem veszem a dolgokat terhességnél és nem akarta elhinni,hogy tényleg nem kell segíteni akkora hassal.

Terhesség állapot nem betegség és megköszöntuk szépen,hogy gondolt ránk, tényleg szívesen örülünk ha segít,de egyenlőre nem érezzük szükségét,de mindenképpen szólunk ha elakadtunk.

Anyósnak nem is szóltunk mostanáig,a pici most lett hajfájos és most fogzik is

9 napja nem alszunk, érezzük is a férjemmel, hogy most valódi segítség kell.

Hívtuk anyós,hogy szeretnénk ha segítene hisz felajánlotta,hogy ha bármi van bármikor akkor szóljunk neki nyugodtan,erre anyós kikelt magából,hogy igen felajánlotta a segítségét,de ő az első pár hétre gondolt,mert ő akart mindent első dolgot a picivel megcsinálni, első fürdést,első alvás,első büfi és hogy én elvettem tőle az első mama unoka pillanatokat.

Mondtam neki,hogy ne haragudjon meg,de eddig a segítség nyújtása nem így mondta nekunk és amikor valóban segítség kell, inkább duzzog,mert nem az ő elképzelése szerint alakultak a dolgok.

Férjem is beszélt vele,hogy ez nem így működik a segítség felajánlása,hogy majd én megmondom mikor hol hogyan segítek.

Mihez kezdjünk, szükség lenne a segítségre ami komoly.

Más nincs a családban,már arra gondoltunk,hogy felveszünk egy bébi szittert aki segít az esti órákban.

Másik kérdés ti mit csináltatok amikor a ti babátok fogzott és hasfájos volt.

2021. júl. 29. 03:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
85%

"Más nincs a családban,már arra gondoltunk,hogy felveszünk egy bébi szittert aki segít az esti órákban."

Miben? Konkrétan miben kellene segíteni az esti órákban?

2021. júl. 29. 08:03
 32/101 A kérdező kommentje:

Nem tudok akkor amikor a baba alszik

Az a probléma,hogy szóltunk anyósnak,hogy a baba hasfájos és fogzik

És jó lenne ha pár napot itt lenne és besegítene,főleg az esti időkben

Én csak este tudok aludni

Ezért nem beírtam régen a melóba az éjjeles műszakot

Mert nem bír az ember átszokni hiába fürdik le reggel forró vízbe,hiába sötétítek be

Nem tudok napközben aludni

Csak este

Anyós amúgy segíteni nem akar csak babázni

Ez a baj

Felajánlotta a segítségét bármikor

Erre amikor valóban kellene segíteni nem akar jönni

És ez bosszant

Ha én ígérek valaminek valamit akkor betartom

2021. júl. 29. 08:05
 33/101 A kérdező kommentje:

Abban hogy tudjak aludni pár órát

Párom hiába van a picivel 18-22ig amikor épphogy eltudnek aludni már sír újra

2021. júl. 29. 08:07
 34/101 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem tudsz napközben aludni, akkor nem vagy elég fáradt. Anyósnak nem kell segítenie, pont elég az, ha babázni szeretne.
2021. júl. 29. 08:07
 35/101 anonim ***** válasza:
76%
Tehát az kell, hogy valaki felügyelje, megnyugtassa a gyereket éjjel, amíg te meg a gyerek apja alszotok. Nos, mondjuk én körbe röhögtelek volna anyós helyében. Bébiszitter ezt neked olyan 2-3000/óráért vállalja jó esetben.
2021. júl. 29. 08:10
 36/101 anonim ***** válasza:
90%
9 alvásmentes nap után féllábon állva, bármikor el tud az ember aludni, konkrétan beleájul az ágyba.
2021. júl. 29. 08:11
 37/101 anonim ***** válasza:
94%
Azt mondod akkor is felébredsz éjjel, ha a párod kel fel a kicsihez. Az anyós vigyázna rá, akkor nem ébrednél fel?
2021. júl. 29. 08:13
 38/101 anonim ***** válasza:
94%
arról nem beszélve, hogy ha anyós ott lenne, te akkor is felébrednél, ha sír, így nem tudom miben segíthetne. de tényleg. elmondanád?
2021. júl. 29. 08:16
 39/101 anonim ***** válasza:
93%

Tehát. Anyos csak babazni akar. Neked segítség kell az esti órákban, valaki aki vigyáz a babára. Hol a probléma?

De amúgy ha felkelsz arra hogy a baba sír ha a párod vigyáz rá, akkor arra is fel fogsz kelni ha anyós vigyáz rá.

Ez most nagyon kacifantos én sem értem.

Mellesleg ez ugyanaz mint az összes anyós nem akar vigyázni a gyerekre kérdés az elmúlt napokbol.

Uncsi 😴

2021. júl. 29. 08:20
 40/101 anonim ***** válasza:
85%
9 alvásmentes nap után te nem itt írogatnál, hanem a föld alatt csicsikálnál. Ez az egyik. A másik, nem lehetsz olyan fáradt hogy nem tudsz elaludni akkor amikor a csimóta, vagy éjszaka. Vegyél fel egy szittert ha ilyen szar a helyzet (bár szerintem fele ennyire sem lehet az), és problem solved.
2021. júl. 29. 08:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!