Szülők, akik valódi ok nélkül fúrtátok a gyereke (i) tek párkapcsolatát, házasságát, megérte? Milyen most a kapcsolat a gyereke (i) tekkel, aki (k) nek megkeserítettétek így az életét?
A saját családomban is van erre sajnos példa, anyai nagyanyám a szüleim házasságát, a fia házasságát, és a harmadik gyereke párkapcsolatát is (ami nem lett házasság, de gyerek lett belőle) fúrta folyamatosan, most meg csodálkozik, hogy egyedül van és nem nagyon látogatja a család.
Sajnos a szüleim vitték tovább a rossz szokást, mert rám és tesómra is nagyon ránk szálltak, így inkább távolságtartók vagyunk mi is velük, nincs igazi kötődés családon belül.
..."ami csak a szülő számára létezik."
Vagyis nincs oka. 😄
Anyósom ilyen. Egyszercsak megunta a Férjem, elköltöztünk a közelből és nem látta az unokáit. Vagyis képről igen, amíg hajlandó voltam küldeni.
Azóta minden ismerősnek sír, hogy milyen gonosz vagyok és szegény fia nem találkozhat Velük. Meg ő nem csinált semmit, csak jót akart. Szóval nem változott semmi, mert a külvilágnak ő az áldozat. Hogy belül mit érez valójában azt csak ő tudja (vagy nem).
6!
Neked sosem volt még olyan, hogy valaki rettentő unszimpatikus annak ellenére hogy soha egy rossz szot nem szolt hozzád ?
#7 De. De attól még nem fúrom ki a családból\baráti körből\munkahelyről.
Nem kell jópofizni egymással, de aljas eszközökkel bántani sem.
Ezek boldogok, mert:
1: magukkal foglalkozhatnak 0-24-ben
2: mindenhol sírhatnak és sajnáltathatják magukat, hogy a család milyen volt velük "ok nélkül", és ők mekkora áldozatok
3: lesz nyugdíjuk (velünk ellentétben)
4: végül ha lerobbannak, bemennek otthonba.
Nekik nincs szükségük senkire, csak önmagukra.
9 voltam. Látom lepontoztatok.
Múltkor hallottam a boltban két hatvanas nőt. Azt mondja az egyik a másiknak:
- Ó, a férjem elvált tőlem a múlt hónapban, és a lányom is megszakította velem a kapcsolatot... - Közben semmi extra arccal pakolgatja a bevásárlókocsit, mint aki wellnessezni van, egy arcizma se rándul, hangján se érezni semmit.
Mert erről csak úgy lazán csevegsz a boltban...
Én meg így lestem kb. De hát két rokonnal kevesebb, neki mit számít. XD XD XD Azért lehet ezt is nullázni annak, aki magára ismer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!