Az anyósjelölt nem kedvel, mert szerinte az ő pénzükre utazom? Ebből hogyan vághatom ki magam?
3 hónapja vagyok együtt a párommal. És nem vagyok szimpatikus az anyósnak. Szerinte semmirekellő vagyok (mert még tanulok és nem dolgozok) és azt várom, hogy a párom tartson el. Ezeket a páromtól tudom amúgy, mert megkérdeztem, hogy miért nem kedvel az anyja? (mindig bunkó velem)
Amúgy nem várom el, hogy tartson el bárki az ég világon. Jelenleg a szüleim segítenek még (most nyáron amúgy van alkalmi munkám) és ha végzek a tanulással senki terhére sem akarok lenni anyagilag.
A páromék pedig elég tehetőssek , 2 éttermük van, kisboltjuk és kiadnak 2 lakást is. Nem is a párom, hanem a szülei, de nyilván neki is kijár a jóból.
És az anyósjelölt szerint én ezekre utazom. Pedig ez nem így van. Tökre nem ilyennel szeretnék foglalkozni (persze, jó ha van a családban+bevétel, de teljesen más irányt tanulok.)
A párom tudja, hogy nem erre megyek. De az anyós kiakaszt. Folyton a hátam mögött beszél, undok velem, aztán alig ismer.
Szerinte 21 évesen már főállásban dolgoznom kéne.
Amúgy vicces, mert ő is még érettségi előtt megszülte a páromat, le se érettségizett. (Ez egy kisváros, mindneki ismer mindnekit, róla is lehetne mondani ezt-azt, de itt most nem ez a téma)
De szerinte én vagyok az élősködő amiért tanulok még és nem dolgozok rendes munkaidőben. Meg olyanokat terjeszt, hogy kihasználom a fiát ami cseppet sem igaz. Szerinte az, hogy a párom elvisz xy helyre kocsival, kihasználás. Amúgy ő akar elvinni és értem jönni, nekem jó lenne a busz is.
10-es, én kérdeztem rá, hogy mi a baja az anyjának, mert minősíthetetlenül viselkedett velem! Világos?
Én kérdeztem. Nem sz.rkavarásból pletykálta el nekem a párom. Ezt mondta neki. Én meg tudni akartam.
Hogy a helybelieknek mit beszél? Letojom, róla is beszélnek ezt-azt.
"Nem is a párom a "probléma"..".. Persze hogy nem, de az viszont probléma hogy a helyett hogy le állítaná az anyját inkább el megy haza. Ezzel szerinted mit oldottok meg? Mit gondolsz majd utánatok szalad hogy bocsi??.... 3 lehetőség van
1.Ki álltok magatokért és meg mondjátok neki állítsa le magát
2. A párod mivel már nem gyerek, ha szeret téged és hosszú távra tervez, fogja magát és el megy máshova dolgozni, ezzel is bizonyítva azt hogy nem akar a szüleitől függeni.
3. Ott hagyod az egész pereputtyot.
Lehet,hogy az anyósnak van igaza. A vesédbe lát a banya...
Ha csóró lenne a fickó, összejöttèl volna vele?
eleve hogy lehet anyósról beszélni egy 3 hónapos kapcsolatban? a párod anyja esetleg
de ahogy olvasom, anyósod sosem lesz, nincsenek tökei a párodnak ahhoz, hogy felvállaljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!