Miota szultem azota remalom a kapcsolatom az anyosommal?
Nem azért nem kedvel az anyósod, mert szültél, hanem azért mert egy gyerekkel már nehezebb téged eltávolítani. És ez valószínűleg nem a te hibád, hanem keresi a nem létező tökéletes nőt a pici fiának (aki csak elméletben létezik, gyakorlatban pedig maga az anyja az).
Bármit tehetnél, soha nem lennél elég jó. Lefogyhatnál, meghízhatnál, süthetnél-főzhetnél, tök mindegy. Nem veled van a problémája, az előtted és az utánad lévővel is ugyanúgy viselkedne.
Én csak egy megoldást látok erre: korlátozzátok az elérhetőséget. Neked sem tesz jót, ha a mamakirálynő rejtetten, de folyamatosan rombolja az önbizalmadat, a férjednek pedig jól átmossa az agyát, már ha van olyan gyengeelméjű.
Nem azért nem javasolja a fitnesztermet, mert nem asszonynak való úri huncutság, hanem mert ha csúnya vagy, akkor nagyobb eséllyel fog elhagyni a fia. Undorító.
Könyvet olvasni szégyen és proliság, nem tudtad, kérdező? Legalábbis anyós őfelségénél ez így van. Még a végén megijed, hogy mégsem vagy egy funkcionális analfabéta, és kilogikázod, hogy csak jól át akar b*szni!
Na végül csak megunta a huzavonát az anyós, és kimondta, hogy válj el. Itt egyedül ő generál konfliktust, ha pedig valamilyen oknál fogva mégis te, az csakis ti dolgotok a pároddal.
Nekem volt egy exem, aki kiteregette az anyjának a szexuális életünk részleteit. Amikor szembesítettem, hogy mennyire gáz, amit csinált, akkor természetesen én voltam a rossz. Na, soha többet az ilyen fajtából. Ha a párodat el tudja az anyósod csábítani, akkor nem sok mindent tehetsz. Legyen mindkettőtöknek egy kis esze, és lássátok át a játszmáit, majd úgyis megszokja.
Hm..lehet külön életet kéne élnetek, nem az ő lakásukban éldegélni meg oda pottyantgatni.
Bár gondolom az ingyé lakhatás az jól jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!