Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogos a felháborod...

Szerintetek jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

Együtt lakunk anyóssal mert egyedül nem tudja fenntartani a házat mivel munkanélküli és fél is egyedül.

Külön konyhánk van de ha az egyikőnk főz akkor a másik nem.

Én is itthon vagyok jelenleg a kislányommal.

Na már most az előbb felháborodott hangnemben közölte kész a csirke pörkölt és nokedli amit főzött és neki még mosogatnia kell.

Mivel nem én főzök hanem ő én a saját konyhámban takarítottam le a szekrényt és hasonlók.

Úgy érzem nem jogos, mivel ha én főzök akkor nekem sem segít ráadásul itt vagyok a totyógossal akit általában közben lefoglalok, hozzáteszem ha főzök akkor együtt eszünk kitálalok például a teraszra, aztán elmosogatok, és még hogy ő Külön ne mosogasson az ő szennyes dolgait is áthozom elmosni majd vissza viszem, még sem szoktam kiborulni, hanem szivesen teszem.

Egyszerűen hogyan legyen így egyáltalán az embernek kedve étkezni..... köszönöm a válaszokat!

2021. júl. 16. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2021. júl. 16. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt jogos,de lehet hogy csak rossz napja volt.

Egyszeri esetből még nem kell ügyet csinálni.

2021. júl. 16. 17:24
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem volt jogos
2021. júl. 16. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem volt jogos.

De meg lehetne ezt beszélni is.

2021. júl. 16. 18:40
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Biztosan unja már a fõzést, aztán egy kicsit ki akarta adni a gõzt.En helyedben fõznék magunknak és mindig vinnék neki, ha elfogadja.
2021. júl. 16. 18:44
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha megtaláljátok az előző részeket, amikor a gyereket viszi sétálni, meg azon veszekednek melyik nap ki főzzön linkeljétek már, én nem találtam meg. Köszi.
2021. júl. 16. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

"Biztosan unja már a fõzést, aztán egy kicsit ki akarta adni a gõzt"

Már nem azért, de mi az, hogy unja a főzést? Egész nap semmi dolga nincs, és még azon is kiakad, hogy el kell mosogatnia, miközben egyébként a Kérdezőék tartják el.

Nem nagy dolog Kérdező, de azért én kicsit rendbe tenném az anyóst, örüljön, hogy ti gondoskodtok róla.

2021. júl. 16. 18:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó ezek nem az én kérdéseim, egyszer sem írtam ki kérdést vele kapcsolatosan

2021. júl. 16. 21:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Most volt néhany napos alkalmi munkája egyébként, és bár semmi közöm hozzá de valószínűleg köze van ahhoz hogy kb 5 6 sört megivott
2021. júl. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!