Szerintetek jogos a felháborodása?
Együtt lakunk anyóssal mert egyedül nem tudja fenntartani a házat mivel munkanélküli és fél is egyedül.
Külön konyhánk van de ha az egyikőnk főz akkor a másik nem.
Én is itthon vagyok jelenleg a kislányommal.
Na már most az előbb felháborodott hangnemben közölte kész a csirke pörkölt és nokedli amit főzött és neki még mosogatnia kell.
Mivel nem én főzök hanem ő én a saját konyhámban takarítottam le a szekrényt és hasonlók.
Úgy érzem nem jogos, mivel ha én főzök akkor nekem sem segít ráadásul itt vagyok a totyógossal akit általában közben lefoglalok, hozzáteszem ha főzök akkor együtt eszünk kitálalok például a teraszra, aztán elmosogatok, és még hogy ő Külön ne mosogasson az ő szennyes dolgait is áthozom elmosni majd vissza viszem, még sem szoktam kiborulni, hanem szivesen teszem.
Egyszerűen hogyan legyen így egyáltalán az embernek kedve étkezni..... köszönöm a válaszokat!
Nem volt jogos,de lehet hogy csak rossz napja volt.
Egyszeri esetből még nem kell ügyet csinálni.
Nem volt jogos.
De meg lehetne ezt beszélni is.
"Biztosan unja már a fõzést, aztán egy kicsit ki akarta adni a gõzt"
Már nem azért, de mi az, hogy unja a főzést? Egész nap semmi dolga nincs, és még azon is kiakad, hogy el kell mosogatnia, miközben egyébként a Kérdezőék tartják el.
Nem nagy dolog Kérdező, de azért én kicsit rendbe tenném az anyóst, örüljön, hogy ti gondoskodtok róla.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó ezek nem az én kérdéseim, egyszer sem írtam ki kérdést vele kapcsolatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!