Jogos a felháborodásuk?
Első babánkat várjuk a férjemmel. Mindent, de tényleg mindent elmondunk a nagyszülőknek (mind a kettőnk részéről). Tudják, hogy babát várok, milyen nemű lesz, képeket, videókat küldünk stb. Viszont a nevét nem akarjuk elmondani, mert azt csak a születése után szeretnénk. Már ettől balhéznak a férjem szülei.
Most, hogy közeledik a szülés időpontja mondtam, hogy amikor a szülőszobán leszünk akkor senkinek nem fogunk szólni, csak amikor megszületett. Szeretnénk hármasban átélni (nyilván az eü-s dolgozók ott lesznek).
Szinte fel vannak ezen háborodva, hogy meg akarom őket fosztani ettől az élménytől és izgalomtól. Szerintetek jogosan piszkálnak emiatt?
Együtt beszéltük meg, de nyilván engem kérdezgetnek a szüléssel kapcsolatban.
A férjem kiáll mellettem ebben a témában, ezzel nincs gond. Ő is mondta, hogy így lesz és ez nem képezheti vita tárgyát. De ettől függetlenül piszkálnak minket.
Szerintem teljesen érthető, hogy szeretnétek hármasban megélni a szülést-születést, ez egy intim dolog, csak a tiétek, nem kell megosztani az egész rokonsággal, ők is csináltak gyereket, nekik is megvolt ez az élményük.
Az pedig, hogy ekkora patália van abból, hogy fogják hívni... Mintha ezen múlna, mennyire fogják szeretni, vagy nem tudom. Engem a helyükben nem zavarna, hiszen úgysincs beleszólásuk, ti döntöttétek el a nevét. Így tök mindegy, mikor tudják meg.
Uh-s képet küldtünk meg 1x a babamozis videóból kivágtunk néhány aranyos részt. A nemét tudják még meg azt, hogy melyik hónapra vagyok kiírva (direkt nem pontos dátumot mondtunk).
Ennél többet mi se mondunk senkinek. Vagy már ez is sok volt? Mondjuk az én szüleim megértik és nem is akadékoskodnak, örülnek az infóknak amiket megosztunk velük.
A név titkolásának mi értelme van azt nem értem.
Én nem balhéznék a helyükben csak azt mondanám, hogy szimplán hülyék vagytok.
Miért kell titkolni? Olyan gáz nevet kap szegény gyerek?
Ez valóban nem sok, de idézem:
"Mindent, de tényleg mindent elmondunk a nagyszülőknek..."
Ebből azt szűrtem le, hogy tényleg mindent elmondotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!